2019-03-19 08:02


A avut loc cea de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur. „Fifty Shades of Grey”, cel mai prost film din 2015

 |  17:29
A avut loc cea de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur. „Fifty Shades of Grey”, cel mai prost film din 2015

Previzibil pentru mare parte a cinefililor, filmul „Fifty Shades of Grey” a fost declarat oficial „cel mai prost film” al anului 2015 şi premiat, în acest sens, cu o Zmeură de Aur. Printre premianţii celei de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur, eveniment care recompensează cele mai slabe filme şi performanţe actoriceşti ale anului, se mai numară şi lungmetrajul „Fantastic Four” şi actorul Sylvester Stallone.

Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, aşezată pe o rolă de film de 8 mm, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu gala premiilor Oscar. Astfel, la cea de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Los Angeles, "Fifty Shades of Grey" şi "Fantastic Four" au împărţit premiul la categoria "cel mai prost film".

Totodată, "Fifty Shades of Grey", care spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste, a mai primit la gala Zmeura de Aur 2016 patru premii la categoriile "cel mai prost scenariu" (Kelly Marcel), "cea mai proastă actriţă" (Dakota Johnson), "cel mai prost actor" (Jamie Dornan) şi "cel mai prost cuplu de actori" (Dakota Johnson şi Jamie Dornan), informează deadline.com, citat de Mediafax.

La rândul său, pelicula "Fantastic Four" a primit şi premiul pentru "cel mai prost regizor" (Josh Trank). Avându-i în distribuţie, printre alţii, pe Miles Teller, Kate Mara şi Michael B. Jordan, filmul spune povestea a patru tineri care se teleportează într-un univers paralel ce le modifică aspectul, având ca scop salvarea Pământului.

Şi actorul Sylvester Stallone a fost "distins" în cadrul ediţiei din acest an a galei premiilor Zmeura de Aur. Acesta a primit trofeul The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc). Premiul onorează un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să fie apreciat ulterior de criticii de specialitate. Sylvester Stallone este nominalizat la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", la ediţia din acest an a premiilor Oscar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-28

TAGURI: fifty shades of grey, film, zmeura de aur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...