2019-01-24 00:24


A început stagiunea estivală “VăraTic”. Teatru, concerte, expoziţii, grafică la Palatul Mogoşoaia

 |  18:37
A început stagiunea estivală “VăraTic”. Teatru, concerte, expoziţii, grafică la Palatul Mogoşoaia

Organizată de Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” alături de Primăria Municipiului Bucureşti, între 9 iulie - 4 septembrie are loc la Palatul Mogoşoaia, stagiunea estivală “VăraTic” cu teatru interactiv, concerte şi expoziţii de artă.

Teatrul Ion Creangă şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti lansează stagiunea estivală „VăraTic” care va avea loc între 9 iulie-4 septembrie, la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia. Spaţioasa curte a Palatului de la Mogoşoaia se transformă, timp de două luni, între 9 iulie-4 septembrie într-o oază de teatru şi voie bună pentru întreaga familie, cu ocazia stagiunii estivale „VăraTic”, o mulţime de surprize fiind pregătite pentru cei interesaţi, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică.

Echipa de la Palatul Mogoşoaia alături de echipa Teatrului Ion Creangă au considerat de bun augur ca până pe data de 4 septembrie să le ofere celor mici, şi nu numai, o stagiune estivală teatrală de mare excepţie, cu o serie de producţii dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, special alese pentru a transforma experienţa vizionării unui spectacol de teatru într-o călătorie presărată cu poveşti neconvenţionale.

Tinerii spectatori vor avea astfel ocazia să exploreze lumile imaginate de artiștii Teatrului Ion Creangă: de la teatru interactiv într-un spațiu de joc miniatural („Cartierul poveștilor”), la numere de teatru-circ („Clowns”), de la aventuri muzicale cu destinația Polul Sud („Pinguinii melomani”), la călătorii interplanetare pe acorduri de chitară („De-a Micul Prinț”).

O formă specială de teatru interactiv, spectacolul „Cartierul poveştilor” invită copiii să li se alăture actorilor într-un spaţiu de joc alcătuit din cinci căsuţe fantastice, fiecare cu povestea ei. Alături de aceştia, spectatorii vor lua parte la întâmplări palpitante şi vor învăţa să fie cu adevărat curajoşi.

Programul lunii iulie este completat de spectacolele: „Pinguinii melomani” (sâmbătă, 16 iulie, ora 18:00 şi duminică, 31 iulie, ora 11:00), „De-a Micul Prinţ” (duminică, 17 iulie, ora 11:00) şi „Clowns” (sâmbătă, 30 iulie, ora 18:00). Intrarea la spectacole este liberă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-11

TAGURI: stagiune, varatic, concert, teatru, palatul mogosoaia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...