2016-10-25 10:01

TIMP LIBER


Adela Popescu, primul concert cu Dj Project

 |  15:02
Adela Popescu, primul concert cu Dj Project

Adela Popescu , interpreta Ralucăi în serialul “Pariu cu viaţa”, difuzat în fiecare luni, de la 20.30, de Pro Tv, şi colegii de la DJ Project vor avea prima lor apariţie într-o emisiune de televiziune, la “Happy Hour”.

“Vom cânta o piesă mai veche, însă pregătim un frumos marţisor de primăvară pentru toti fanii DJ Project. Îmi doresc foarte mult ca ei să mă adopte şi mă bucur că, la fiecare concert, îi simt alaturi”, mărturiseste Adela. Din dorinţa de a avea o prestaţie impecabilă Adela Popescu a reluat cursurile de canto la şcoala Danei Dorian. În emisiunea lui Cătălin Măruţă, în noua formula, cu Adela Popescu solista, DJ Project vor vorbi şi despre proiectele de viitor. “În acest week-end avem primul nostru concert într-un club din Regie şi am mari emoţii”, mărturiseşte Adela Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Adela_Popescu, Dj_Project, concert, RegieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

13 lucruri de care să ții cont atunci când îți pregătești bagajele Te pregătești pentru o deplasare business sau mergi cu prietenii la concertul trupei preferate;... 23 Oct 2016 | (0)
Concert Depeche Mode în România Trupa Depeche Mode a anuntat, marti, la Roma, ca va incepe un nou turneu, in luna mai a anul... 11 Oct 2016 | (0)