2017-01-20 06:04

TIMP LIBER


Adela Popescu, proiect muzical alături de DjProject

 |  15:14
Adela Popescu, proiect muzical alături de DjProject

Adela Popescu se întoarce la muzicăcu un nou proiect: va cântaîmpreună cuDj Project, alăturide care a susţinutdeja primele concerte în acest weekend la SfântuGheorghe şi la Focşani. Aceasta colaborare este un frumos cadou de Crăciunatât pentru actriţadin “Pariu cu viaţa”,câtşi pentru membrii trupei Dj Project.

"Cândam urcat prima oarăpe scenă,am avut emoţiimari, dar am fost primităfoarte frumos, trupa se bucurade mare succes şi publicul ştia cuvânt cu cuvântversurile, iar asta m-a ajutat foarte mult. Iar aplauzele de la sfârsitulconcertului m-au făcutfoarte fericită. Dj Project este o trupăcare îmi place foarte mult, îi ascult de cânds-au lănsat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai fireascăcolaborare pe care puteam săo am în acest moment", mărturiseşteAdela Popescu.

Adela... o adevărată profesionistă

Managerul trupei a explicat cum a început colaborarea cu Adela. "Cu mai bine de o lunăîn urmă amfost înştiinţaţide Giulia căeste însărcinată. Am început de atunci săcăutămo voce care săne placă, săse potriveascăcu amprenta vocală a acestui proiect, dar mai presus de acestea săaibă o imagine curată,săse legitimeze prin muzicăşi nu prin alte artificii de imagine. Printre persoanele cu care am discutat a fost şi Adela Popescu, ne-am întâlnit, am stat de vorbă, am mers la studio, ea îşi dorea, noi o plăceam, vocea se potrivea, avea calităţilevocale necesare inclusiv o bunăprestaţielive, aşaîncâtiatăAdela Popescu este pentru cel puţin un an noua solistăDj Project.

Primele ei apariţiiau fost foarte bune, învăţasetextul, ceea ce nu este uşor,pentru căerau 10- 12 piese, în prealabil, noi am reimprimat piesele de concert cu vocea ei, cel puţinla Focşani, Adela a cântatlive împreunăcu publicul majoritatea pieselor din concert. Din punctul meu de vedere, Adela este adevaratăprofesionistăşi cred căva avea o carierăde mare succes  împreunăcu Dj Project", a declarat Emil Burloi, managerul trupei Dj Project. Adela Popescu are parte de susţinereaiubitului ei, Radu Vâlcancare a însoţit-ola primele concerte şi va merge cu ea şi la cele care vor urma de Revelion: "Radu a fost cu mine, măsusţine, e mândrude mine şiiîi place foarte mult sămăaudăcântând.O săfie alăturide mine şi la concertele viitoare, aşaca de Anul Nou vom merge la Iaşi, la Roman şi la Vaslui dacă programulne permite.

Este al doilea Revelion pe care îl petrecem împreună", completează actriţa. Adela Popescu şi Dj Project pregătescmulte surprize muzicale pentru 2012 printre care şi o piesănouă: "Am ascultat deja piesa cea nouăşi pot săvăspun căeste absolut superbă",declară Adela. Iar Emil Burloi completează: "Înprimele săptămânidin ianuarie, vom lănsaşi noul single Dj Project feat Adela căciaşase va numi proiectul de aici încolo".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Adela Popescu, proiect, Dj Project, concerte, piesaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image