2018-12-19 03:58


"Adio doamnă!", spectacolul marca Tudor Gheorghe, repetat pentru spectatori

 |  21:13
"Adio doamnă!", spectacolul marca Tudor Gheorghe, repetat pentru spectatori

"Adio doamna!" este spectacolul-eveniment care a provocat sold out cu trei saptamani inaintea desfasurarii lui. Bucurandu-se de un real succes, acest spectacol minunat va fi reluat la cererea publicului in data de 26 noiembrie 2015 la Sala Palatului.

Maestrul Tudor Gheorghe a umplut Sala Palatului cand a avut primul duet din cariera sa in "Adio, doamna!" din data de 3 noiembrie 2015. Maestrul a surprins audienta cu experiente muzicale unice inspirate din operele si povestirile marilor personalitati din literatura romana, cum ar fi Tudor Arghezi si Ion Minulescu, precum si de compozitiile muzicale ale celor mai apreciati interpreti care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc.

"Adio doamna!" opera maestrului Tudor Gheorghe, a fost  un real succes si a fost aplaudata la scena deschisa, maestrul daruindu-le spectatorilor sai un repertoriu variat, o selectie de cantece deosebite, povesti frumoase si slagare din vremea boema a Bucurestiului de odinioara, cu refrene nemuritoare, cunoscute si iubite de toti cunoscatorii de muzica buna.

Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu si in acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe a interpretat melodii din cele 3 spectacole mari, facute in decursul anilor 2007-2010, melodii selectate cu greu din ansamblul muzicii bucurestene interbelice, toate piesele fiind extrem de frumoase. Au fost alese piesele mai reprezentative precum – Zaraza, Ionel Ionelule si multe altele. Orchestratia muzicala a acestor melodii este noua, formula orchestrala avand 12 instrumente (cvartet de coarde, contrabas, pian, acordeon, clarinet, chitara).

Piesa "Adio doamna!" care da si titlul spectacolului-eveniment il aduce pe maestru in ipostaza de a avea primul duet din cariera sa, frumosul cantec fiind interpretat impreuna cu dirijorul Marius Hristescu.

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol "Adio, doamna!" sunt puse in vanzare la preturi variabile in functie de pozitia locului in sala si sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului sau online pe www.fix7.ro  www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro si www.tudor-gheorghe.ro

Persoanele care vor cumpara un bilet la categoria GOLDEN VIP  si VIP vor primi un CD din partea organizatorilor.

Recomandari video: "Ce-ar fi" – http://www.youtube.com/watch?v=HdFV2eBlNY

"Adio, doamna" – https://www.youtube.com/watch?v=Mh0Llswathw


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12

TAGURI: adio doamna, spectacolul tudor gheorghe, repetat pentru spectatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...