2017-01-17 23:17

TIMP LIBER


Adoră să-şi arate fundul şi penisul pe scenă

 |  21:00
Adoră să-şi arate fundul şi penisul pe scenă

Sute de mii se oameni se înghesuie să-i vadă în concerte, iar de multe ori, pleacă acasă nu doar cu câte o amintire muzicală, ci şi cu o imagine şocantă bine întipărită pe retină. Asta pentru că unii dintre artiştii celebri ai planetei au o doză impresionantă de exhibiţionism şi nu se sfiesc să le arate fanilor părţi intime ale corpurilor lor.

Robbie Williams pare să-i întreacă pe toţi, căci nu o dată s-a întâmplat ca artistul să le ofere admiratoarelor sale bucurii vizuale şocante. În timpul unui concert la Londra, cântăreţul şi-a arătat penisul pe scenă, iar în urmă cu câteva luni, a reeditat şocul experienţei, expunându-şi fundul gol la o emisiune tv din Danemarca.

Despre Madonna se ştie că a fost cea mai nonconformistă artistă a ultimilor 20 de ani. Vedeta nu a ezitat, în timpul concertelor sau videoclipurilor sale, să-şi dezvelească părţi ale corpului văzute doar de iubiţii ei, în intimitate.

Îi calcă, în prezent, pe urme Rihanna, care a făcut de-a lungul timpului numeroase declaraţii şocante privind preferinţele sale sexuale. Şi mai mult, nu lasă nici un fan să plece dezamăgit de la vreun concert, căci mereu are grijă să-şi expună în lumina reflectoarelor fundul sau sânii.

Avem şi noi exhibiţionistul nostru!

Nici showbizul nostru nu duce lipsă de artişti născuţi fără inhibiţii. Dovada vie este actorul Claudiu Bleonţ, care în urmă cu câteva luni, le-a arătat penisul jurnaliştilor adunaţi la o conferinţă de presă.

Adoră să-şi arate fundul şi penisul pe scenă
zoom


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-09

Mai multe imagini:
Adoră să-şi arate fundul şi penisul pe scenă
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image