2016-10-21 21:53

TIMP LIBER


Alex Velea, blocat în Moineşti

 |  16:31
Alex Velea, blocat în Moineşti

Vremea rea îi dă bătăi de cap interpretului Alex Velea, care după ce zilele trecute a trebuit să-şi anuleze un concert la Iaşi, pentru că a rămas blocat în apropiere de Buzău, artistul are, din nou, probleme din cauza ninsorii care a pus stăpânire pe ţară.

Alex a dezvăluit, în urmă cu câteva minute, pe contul de Facebook, că a rămas blocat în Moineşti, judeţul Buzău. "A-nceput de ieri să cadă, câte-un fulg, acum... Am stat, fiindcă drumu' s-a blocat. Din nou! Să vedeţi voi cum facem Paştele pe aici, pe la Moineşti. Viva Moldova! Ardealu' şi Ţara Românească! Indiferent de temperatură, sufletul meu e cald când vine vorba de fanii mei. Vă iubesc pe toţi!", a scris Alex Velea pe contul de Facebook. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Alex_Velea, blocat, MoineştiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRISSA
07 Feb 2012

Moinesti judetul Bacau....nu judetul Buzau ;)

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Trafic blocat pe Centura Capitalei după un grav accident Un accident rutier s-a produs miercuri pe centura de nord a Capitalei, pe sensul Otopeni - Tunari,... 19 Oct 2016 | (0)
Sistemul cardului de sănătate, blocat. Medicii de familie cer demiterea responsabililor Societatea Națională de Medicina Familiei și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de... 13 Oct 2016 | (0)