2018-12-10 07:15


Ali Campbell vine la vară în România. Solistul de la UB40 cântă cu nouă muzicieni, la Bucureşti

 |  17:34
Ali Campbell vine la vară în România. Solistul de la UB40 cântă cu nouă muzicieni, la Bucureşti

Legendara voce a grupului UB40, Ali Campbell, va susţinela Sala Palatului din Bucureşti un concert 100% live acompaniat de o trupă demuzicieni de excepţie. Alături de el pe scenă vor fi alţi nouă muzicieni.

Ali Campbell şi-a părăsit colegii de la UB40 în 2008,după mai bine de 30 de ani petrecuţi împreună şi 70 de milioane de albumevândute în întreaga lume. La scurt timp l-a urmat şi Michael Virtue, clăparul trupei,care îl însoţeşte şi astăzi în turneele sale.

Actuala trupă de acompaniament a lui Ali Campbell esteformată din nouă muzicieni de excepţie, dintre care aproape toţi au înscrise înCV-urile proprii colaborări cu mari artişti ai lumii.

Trombonistul Jake Jacas a colaborat cu Sade, DawnPenn, UB40, Gloria Estefan, Finley Quaye şi Phil Collins. Chitaristul WinstonDelandro i-a însoţit în turnee pe Jonny Nash, Eric Clapton şi Mica Paris.Bateristul Paul Slowley a lucrat cu Aswad, Moloko, Massive Attack şi Sade. Întrecele mai importante nume cu care a cântat cel de-al doilea clăpar al trupei –Michael Martin – se numără Aswad, Ziggy Marley şi Maxi Priest. Trompetistul ColinGraham a urcat pe scenă alături de Shaggy, Maxi Priest şi Jamiroquai.

AliCampbell le va oferi celor prezenţi la spectacolul său un recital de 90 deminute compus în proporţie de aproape 90% din piese UB40 dintre care nu vorlipsi marile hit-uri „One In ten”, „Red, Red Wine”, „Don’t Break My Heart” sau „Can’tHelp Falling In Love” alături de câteva piese de pe albumele sale solo „FlyingHigh” şi „Great British Songs”.

Concertul susţinut de Ali Campbell la Bucureşti va avealoc pe 16 iunie la Sala Palatului începând cu orele 20.00. Fondurile obţinute înurma vânzărilor de bilete, precum şi a donaţiilor făcute de diverse companiivor fi folosite exclusiv pentru susţinerea proiectelor FARA, o fundaţie decaritate care îşi desfăşoară activitatea sub înaltulpatronaj al HRH Prinţul de Wales,al actriţei Nicole Kidman şi al Prinţesei Marina Sturdza.

Biletele au următoarele preţuri: 70 lei, 100 lei, 140 lei,180 lei şi 220 lei şi pot fi procurate din reţeaua Eventim.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...