2017-01-19 04:29

TIMP LIBER


Andi Moisescu, despre concurenţii de la “Românii au talent”

 |  16:05
Andi Moisescu, despre concurenţii de la “Românii au talent”

Andi Moisescu, unul dintre juraţi a vorbit despre concurenţii de la "Românii au talent". Acesta declară că are deja un favorit, despre care nu vrea încă să dea prea multe detalii şi îi lasă pe telespectatori să afle despre cine e vorba.

"Există mai mult de 12 talente care m-au impresionat atât de tare, încât ar putea câştiga competiţia. Am deja un favorit, dar e mult prea devreme să mă pronunţ. Are tot ce-i trebuie, după părerea mea. E talentat, foarte natural şi aş paria că e şi foarte inteligent. Însă aştept să văd cum evoluează", a spus Andi pentru "Ring".

Andi Moisescu a vorbit zilele trecute cu Narcis Ianău, unul dintre preferaţii săi de la "Românii au talent", primul sezon. "Narcis e unul dintre concurenţii cu care am ţinut cel mai des legătura. Chiar zilele astea am vorbit din nou cu el şi m-am bucurat să aflu că e pe drumul cel bun. Pentru el, studiul e esenţial, are genul de talent care nu poate fi desăvârşit fără şcoală. Abia aştept să merg la un concert clasic Narcis Ianău, pe o mare scenă a lumii", a mai declarat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: Andi_Moisescu, Romanii_au_talent, Pro tv, jurat, Narcis_IanauComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image