2019-01-16 18:53


Andre Rieu s-a îndrăgostit în România

 |  17:42
Andre Rieu s-a îndrăgostit în România

Marele violonist a devenit, vineri, ambasador onorific al Bucureștiului. El a declarat că, la 66 de ani, s-a îmdrăgostit din nou de poporul român.

După ce a primit titlul de ambasador onorific al Bucureştiului, André Rieu a precizat că se simte onorat de distincţia primită.

"Am 66 de ani şi m-am îndrăgostit din nou: de România. Am călătorit în întreaga lume, dar primirea pe care am avut-o aici, în România, din primul moment, a fost incredibilă. Am cântat în Budapesta, în Viena, în Praga. Întotdeauna întreb publicul de unde este şi, în general, sunt oameni din întreaga lume. Dar, în aceste oraşe, jumătate dintre spectatori erau din România. Şi aşa am început să iau contact cu oamenii din România, să caute o sală, dar o astfel de sală nu există, ar trebui să construiţi una. Apoi, ne-am gândit să cântăm la Arena Naţională, dar echipa voastră joacă atât de bine încât tot timpul erau meciuri acolo. Aşa că a venit posibilitatea să cântăm în Piaţa Constituţiei", a spus André Rieu, scrie Mediafax.

Violonistul a venit în România imediat ce a aflat de tragedia de la Clubul Colectiv, cu avionul personal. Cu lacrimi în ochi, el s-a recules la locul tragediei, impresionând întreaga țară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-21
Citeste si:
André Rieu: „Simt durerea voastră în inimă!”. Artistul a adus flori şi a aprins o lumânare la altarul Colectiv
Andre Rieu, in lacrimi la clubul Colectiv: Este atât de trist ce s-a întâmplat aici!
Oprescu îl vrea pe Andre Rieu ca ambasador al Bucureştiului. Ce gest a făcut Rieu pentru România

TAGURI: andre rieu, ambasador, romania, indragostit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...