2018-12-18 18:08


Angelina Jolie şi Brad Pitt, “Pe malul mării”

 |  18:06
Angelina Jolie şi Brad Pitt, “Pe malul mării”

În regia Angelinei Jolie, filmul “Pe malul mării” (By the Sea) este al doilea lung metraj regizat de soţia lui Brad Pitt, după “Unbroken” şi spune povestea mariajului dintre Roland (Brad Pitt), un scriitor american, și Vanessa (Angelina Jolie), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a căsătoriei lor.

Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu. “Pe malul mării” are o stilistică vizuală care amintește de filmele și piesele de teatru ale anilor ’60 și ’70.

Din distribuţia filmului mai fac parte Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup și Richard Bohringer. 

Alături de regizoarea Angelina Jolie Pitt se află o echipă condusă de directorul de imagine Christian Berger (The White Ribbon), care a folosit sistemul său propriu de filmare, Cine Reflect Lighting System, scenograful Jon Hutman (Unbroken), editoarea Patricia Rommel (The Lives of Others) și creatoarea de costume Ellen Mirojnick (Wall Street: Money Never Sleeps). Brad Pitt i se alătură în echipa de producție, iar Chris Brigham (Inception), Holly Goline-Sadowski (Unbroken) și Michael Vieira (Unbroken) sunt producători executivi.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: angelina jolie, brad pitt, pe malul marii, film
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...