2018-12-10 19:40


Aniversare: 14 Mai 1983. La mulţi ani, Anahi!

 |  06:01
Aniversare: 14 Mai 1983. La mulţi ani, Anahi!

Anahí Giovanna Puente Portilla, cunoscută ca Anahí, este o actriță și cântăreață mexicană. Anahí s-a născut în anul 1983, parinții ei fiind Enrique Puente şi Marichelo Portilla.

La 2 ani și-a început cariera în emisiunea Chiquilladas și, timp de mai mulți ani, a fost imaginea mărcii de răcoritoare Fanta și a jucat în mai multe filme și telenovele. A interpretat piesa „Te doy un besito“ la sfârșitul unei emisiuni tv pentru copii. A ajuns să fie cunoscută în Mexic de la vârsta de 15 ani cu melodii ca „Baby Blue“, „Corazon de bombon” și „Superenamorandome”.

În anul 2004, Pedro Damián o invită să facă parte din distribuția telenovelei „Rebelde”, pentru a o interpreta pe Mia Colucci, una dintre cele patru protagoniste. Succesul său a depășit frontierele, telenovela ajungând să fie transmisă în toată America Latină, Statele Unite, dar și în țări ca Spania, România, Serbia, Slovenia și Germania, precum și în țări din Orient. Datorită telenovelei, s-a format grupul RBD din care a făcut parte și Anahí, trupa însă s-a destrămat la sfârșitul anului 2008.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: aniversare, 14, mai, anahi, cantareata, actrita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...