2019-05-23 11:57


Antena 1 difuzează astăzi şi mâine două producții Disney: BAMBI și MALEFICENT

 |  12:51
Antena 1 difuzează astăzi şi mâine două producții Disney: BAMBI și MALEFICENT

În această seară, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza filmul ”Bambi”, care a fost lansat în anul 1942, sub regia lui Samuel Armstrong, Graham Heid, Bill Roberts şi care a primit trei nominalizări la Oscar. Registrul serilor magice va continua mâine searã, de la 20:00 cu „Maleficent”, filmul lansat în anul 2014, care o are în rolul principal pe Angelina Jolie și este regizat de Robert Stromberg după un scenariu de Linda Woolverton.

Un film clasic care urmărește aventurile unui pui de căprioară și ale prietenilor ei din pădure. Pa măsurã ce acesta crește, devine prieten cu alte animale din pădure și învață diferite lucruri necesare supraviețuirii și își găsește iubirea. Intr-o zi, când vin vanătorii, acesta trebuie întocmai ca și bravul său tată să învețe să conducă celelalte căprioare la loc sigur.

Maleficent prezintă povestea unei tinere vrăjitoare pe nume Maleficent, care trăiește pe tărâmul Moors și are niște aripi uriașe. Se împrieteneşte cu Stefan, iar la a 16-a lor aniversare, el îi acordă adevăratul sărut al dragostei. Pe lume există douã tărâmuri, Lumea oamenilor, plină de oameni egoiști și răi, și Moors, tărâmul plin de creaturi magice magnifice, un tărâm pe care oamenii îl invidiau pentru pacea și bunătatea sa. Maleficent nu a mai fost vizitată de către Stefan, dar după un timp, el o revizitează, ea îl iartă, și bea un lichid de la el. Acesta îi taie aripile și devine rege.

Maleficent vrea să se răzbune și când Stefan face un copil pe care o botează Aurora, Maleficent o blesteamă spunând cã atunci când va împlini 16 ani se va înțepa în fusul unei roți de tors și va cădea într-un somn adânc asemănător morții. Peste ani de zile, crescută de trei zâne și protejată de Maleficent, Aurora se împrietenește pe neașteptate cu ea, aceasta regretând că a blestemat-o. Aurora află că e blestemată, fuge la palat unde blestemul se adeverește și după încercarea nereușită a prințului de a o săruta, lui Maleficent care a încercat să rupă blestemul îi pare rău, o sărută pe frunte și aceasta se trezește, oferindu-i aripile înapoi, Maleficent înfrângându-l pe Stefan care cade după ce se agață de ea, zdrobit, totul revenind la starea inițială după acest punct culminant.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-28

TAGURI: bambi, maleficent, antena 1, disney
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Dec 2018

Mai aveti sa-i faceti reclama si manipulatorului gâdea si v-ati transformat si voi in HAZNA.
ANONIM
28 Dec 2018

a VORBIT pentru copiii care se uită la desene animate, să nu exagerăm! Cel cu Bambi e o.k., dar ăla cu Maleficient în care reptilianca Jolie are coarne de taur la purtător, e MANIPULATOR FILMUL în sensul că vrea să spună că DRACU, chiar dacă are coarne până la cer, e totuși ”bun”, ”milos”, ”înțelegător”....LA CEI MARI, NU ȚINE FIGURA, DAR LA CEI MICI...DA! Eu nu știu de ce părinții NU VĂD desenele animate care le schimbă mintea copiilor lor? TOTUL E CU MAGIE, CU DRAGONI (draci), cu vampiri, puteri și ÎNVĂȚARE DE VRĂJI! Iar dacă nu e cu asta, sunt VIOLENTE! E CU ARĂTĂRI, ROBOȚI ȘI ALTE DRĂCOVENII CARE AU PUTERE SĂ FACĂ PRAF ȘI PULBERE ÎN JUR! Așa cum văd desenele, așa se comportă și în parc, cu alți copii, în casă...de zici că-i cavaleria rusticană când coboară scările sau se ”joacă”. Pe urmă, la scurt timp, TREC...la jocuri video și vizionare de filme pentru adulți, că tac-su și mă-sa le ia tablete și smarthphonuri ca să tacă dracului din gură...ei să se uite la meciuri, telenovele sau altele....
Random imageUltimele stiri


STARBAG