2019-01-17 13:36


Arash concertează în toamnă la Bucureşti

 |  18:49
Arash concertează în toamnă la Bucureşti

ARASH vine în România alături de band-ul său, pentru un super concert, pe care îl va susține la Sala Palatului, în data de 24 noiembrie. Dacă în urmă cu 7 ani, solistul a făcut cunoștință cu publicul din România, cântând la Mamaia, într-un spațiu neîncăpător pentru numărul uriaș al fanilor români, de data aceasta, celebrul artist va face un show de zile mari, în prezența unui public numeros, pe o scenă pe măsură.

Ecrane uriașe, proiecții laser, lumini inteligente, dar, cele mai importante elemente ale mega evenimentului: muzica live și multă voie bună.

Toate acestea, plus alte surprize de proporții vor transforma seara de 24 noiembrie, într-o experiență concertistică greu de egalat.

Arash este cunoscut publicului din România grație hiturilor care ocupă și astăzi cele mai înalte poziții în topurile muzicale, precum ”Broken Angel”, ”One love”, ”She makes me go”, ”Temptation” , ”Chori Chori”, ”Boro Boro” –inclus pe coloana sonoră a filmului bollywoodian ”Bluffmaster”.

ARASH feat. Helena - ONE DAY - https://youtu.be/rjBsQ9SygnE

ARASH – BORO BORO-  https://www.youtube.com/watch?v=h7cR9qsprCE

Arash feat. Sean Paul - She Makes Me Go https://www.youtube.com/watch?v=AM1Reu9kB40

Actor, dansator, entertainer și producător muzical, Arash  promite că la București va susține un show plin de energie, un adevărat party pentru toți iubitorii muzicii dance actuale.

Biletele au fost puse în vânzare la Sala Palatului, în rețeaua EVENTIM, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas și online pe  www.eventim.ro. Cei interesați pot profita de perioada de PRESALE. Astfel, până  la data de 8 iunie 2015 biletele se vor putea achiziționa la prețuri reduse, urmând a fi modificate, începând din 9 iunie 2015, conform planului de mai jos:

PRESALE – 08.06.2015                                  Din 09.06.2015:

GOLDEN VIP:  245 lei                                                GOLDEN VIP:  285 lei

VIP: 215 lei                                                                  VIP: 245 lei

CAT I: 185 lei                                                              CATI.: 210 lei

CAT II: 155 lei                                                             CAT II. : 185 lei

CAT III: 125 lei                                                            CAT III.: 145 lei

CAT IV: 110 lei                                                           CAT IV.: 125 lei

În istoria antică persană, Arash a fost un erou care a salvat viețile a mai multor mii de oameni. Arash Labaf s-a născut la 23 aprilie 1977, în Teheran, Iran.La vârsta de 10 ani, el și familia lui s-au mutat în Malmo, Suedia, unde locuieste și în prezent.

După absolvirea colegiului, a început să compună muzică. În 2004, lansează single-ul ”Boro, Boro”, ce a fost number one timp de 4 săptămâni la rând în topurile din Suedia. În următorii doi ani, numele și muzica lui au devenit cunoscute la nivel internațional, susținând concerte în Europa și Statele Unite.

A concertat în fața a 100.000 spectatori, în Kazakhstan și 120.000, în Polonia.

În 2013, Arash a lansat împreună cu Sean Paul piesa ”She makes me go”, iar lista numelor mari din muzica internațională este completată de cel al lui Shaggy și al lui Lumidee.

În palmares, are 28 de single-uri lansate, trei albume de studio și 18 videoclipuri.

Arash a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Georgia, Armenia, Azerbaijan, Serbia, Slovacia, România, SUA.

De asemenea, și-a făcut debutul și în cinematografie, jucând alături de Monica Bellucci în ”Rhino Season”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: arash, concerteaza, toamna, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...