2019-05-23 10:08


ARCUL DE TRIUMF va fi gazda cititorilor la Noaptea Cărţilor Deschise. Când are loc evenimentul

 |  12:06
ARCUL DE TRIUMF va fi gazda cititorilor la Noaptea Cărţilor Deschise. Când are loc evenimentul

Arcul de Triumf, simbolul victoriei şi al independenţei în România, îşi deschide porţile marţi, 23 aprilie, şi devine de la ora 19.00 până la miezul nopţii, gazdă pentru cititori la Noaptea Cărţilor Deschise.

Este o ocazie unică de a descoperi acest monument-simbol deschis special pentru public cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii, amenajat cu spaţii inedite de lectură, biblioteci, cărţi pentru toate vârstele şi zone multimedia de informare culturală, potrivit News.ro.

De la ora 20.00, va avea loc un spectacol de video mapping va transforma exteriorul Arcului de Triumf într-o bibliotecă virtuală.

Această animaţie modernă cu efecte tridimensionale inedite şi dinamice, va deschide iubitorilor de carte un univers fantastic de cunoaştere. Opere celebre ale omenirii, cărţi rare sau noutăţi, cele mai frumoase biblioteci de pretutindeni, toate vor fi la dispoziţia vizitatorilor.

Biletul de intrare este unul simbolic, o carte din propria bibliotecă. Ulterior, toate cărţile strânse de la cititori vor fi selectate şi donate în comunităţi defavorizate.

Pasionaţii de literatură din întreaga lume sărbătoresc în fiecare an, pe 23 aprilie, Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, eveniment organizat de UNESCO cu scopul promovării lecturii, publicării cărţilor şi a drepturilor de autor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-20

TAGURI: Noaptea Cărţilor Deschise, Arcul de Triumf, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG