2018-12-13 08:24


Au intrat în noul an cu buzunarele doldora de bani

 |  19:14
Au intrat în noul an cu buzunarele doldora de bani

Cel mai mare câştig din noaptea de Revelion îi aparţine celebrei Inna,cântăreaţa bucurându-se de o mai mare apreciere în străinătate decât în ţarăchiar şi în noaptea dintre ani. Polonezii au cumpărat cu 60.000 de euro unconcert al Innei, în timp ce dintre artiştii care au cântat pe plaiurilemioritice, cei mai câştigaţi au fost băieţii de la Voltaj care au primit 30.000de euro pentru două concerte, unul în Bucureşti şi unul în Otopeni.

În timp ce muritorul de rând se zbate într-o sărăcie lucie, crizafinanciară nu se face simţită şi în rândul artiştilor, iar cine “s-a născut custea în frunte” şi cu o voce mai mult sau mai puţin bună pentru cântat,trăieşte pe picior mare. Inna, o ilustra necunoscută până acum doi ani, areuşit să strângă din muzică jumătate de milion de euro, succesul ei fiind răsunătorîn străinătate şi modest în România. În noaptea de Revelion, cântăreaţă aprimit 60.000 de euro pentru un concert în aer liber susţinut la Varşovia,fiind, de altfel, şi cea mai importantă suma primită de un artist român într-osingură seară. Între graniţele patriei, cel mai bine plătiţi au fost băieţii dela Voltaj, trupa fiind remunerată cu 30.000 de euro pentru două concertesusţinute în noaptea de Revelion în Bucureşti şi în Otopeni. Din urmă vineProconsul, care a câştigat 26.000 de euro pentru două concerte, însă, dedeparte, cel mai câştigat este Smiley, care, de unul singur, şi-a rotunjitconturile cu 15.000 de euro pentru trei concerte în cluburile bucureştene, banisuficienţi pentru vacanţa în Thailanda în care a plecat pe 2 ianuarie. Nici AnnaLesko nu stă rău la capitolul “câştiguri record în noaptea de Revelion” şi,dacă anul trecut i-au intrat în buzunar 20.000 de euro pentru câteva concertedin noaptea de Revelion, în prima zi a lui 2011, basarabeanca avea în poşeta18.000 de euro, dar şi o febră musculară pe cinste, având în vedere că a dansatîn şase concerte de Revelion.

Nici “greii” nu au fost uitaţi deRevelion

Formaţia Iris are un tarif similar cu cel perceput de Smiley, CristiMinculescu şi gaşca reuşind să strângă 14.000 de euro în urmă a doua concertesusţinute în noaptea de Revelion. Tot atât a strâns şi Direcţia 5, însă pentruşase concerte. În schimb, Holografii care au cântat în Piaţa Revoluţiei“Bucureştiul începe cu tine” au primit 12.000 de euro. Pe scena din PiaţaRevoluţiei au mai urcat şi Anya, Antonia, Trupa Zero, Alex Velea, DeliaMatache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj şi Loredana. Hi-Q, DJ Project &Giulia, DJ Sava & Raluka, DJ Rynno & Silvia, Mateo şi Arsenie au cântatla Iaşi, pe esplanada Palatului Culturii şi au primit aproximativ 4.000 de eurofiecare. Şi Andreea Bănică a bifat câteva concerte în noapteadintre ani şi a strâns 20.000 de euro, cu 4.000 mai puţin decât anul trecut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-08

Mai multe imagini:
Au intrat în noul an cu buzunarele doldora de bani
zoom
Au intrat în noul an cu buzunarele doldora de bani
zoom
Au intrat în noul an cu buzunarele doldora de bani
zoom

loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...