2019-01-19 10:33


„Bucureşti NonStop” ajuta victimele Colectiv. Încasările filmului lui Dan Chişu merg la famiile afectate de tragedia din club

 |  19:03
„Bucureşti NonStop” ajuta victimele Colectiv. Încasările filmului lui Dan Chişu merg la famiile afectate de tragedia din club

Impresionat de drama familiilor afectate de incendiul petrecut pe 30 octombrie în clubul Colectiv, Dan Chişu a anunţat că toţi banii care se vor strânge de pe urma filmului „Bucureşti NonStop”, ce urmează a fi lansat pe 13 noiembrie, vor merge la victime.

„Pe 13 noiembrie, lansez cel mai nou film al meu, «Bucureşti NonStop», iar toate încasările noastre vor merge către familiile victimelor din Colectiv”, a scris regizorul şi scenaristul Dan Chişu pe contul său de Facebook.

Din distribuţia filmului, o dramă cu accente comice, fac parte Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol, Adrian Titieni, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Dan Bordeianu şi Lili Sandu.

Pelicula, filmată în 2013 şi realizată cu finanţare exclusiv independentă, ilustrează o noapte din viaţa unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru poveşti diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul redă povestea unor oameni normali în situaţii excepţionale, scrie Mediafax. Ieşite din comun, toate cele patru poveşti nu fac decât să radiografieze un microclimat din oraşul în care trăim. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util şi inutil, viaţă, moarte, cu fapte bune şi rele, fără finalitate, dar şi cu umor şi cu tandreţe, escalând ridicolul unor întâmplări şi situaţii penibile dintr-o singură noapte. Incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti a provocat moartea a 32 de persoane şi rănirea a aproximativ 200, majoritatea fiind internate. (G.D.)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: bucuresti nonstop, dan chisu, film, colectiv, tragedie, incendiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...