2019-02-21 08:14


Buget RECORD pentru filmul ”Avengers: Infinity War”

 |  20:04
Buget RECORD pentru filmul ”Avengers: Infinity War”

Al treilea lungmetraj din franciza ”Răzbunătorii/ The Avengers” va deveni cel mai scump film din istoria cinematografiei. Pentru ”Avengers: Infinity War” a fost stabilit un buget de 485 de milioane de dolari, in distributia filmului regasindu-se Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson şi Samuel L. Jackson.

Filmul va fi turnat în Edinburgh, Glasgow şi în regiunea Highlands din Scoţia, iar filmările se vor întinde pe durata a şase luni şi vor sta la baza lansării a unei pelicule în două părţi, ce vor fi lansate în 2018 şi 2019.

Onorariilor exorbitante pentru numele mari care joaca in film este adăugat costul ridicat pentru realizarea unor efecte speciale spectaculoase, aferente ”puterilor speciale” ale fiecăruia dintre supereroii din acest film.

Filmările de la ”Lungmetrajul ”Avengers: Infinity War” au debutat deja în Marea Britanie, sub bagheta regizorală a fraţilor Joe şi Anthony Russo. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 4 mai 2018. Continuarea sa va fi lansată pe 3 mai 2019, scrie news.ro.

Primul film din această serie, ”Răzbunătorii/ The Avengers”, a fost lansat în 2012 şi a generat încasări de 1,5 miliarde de dolari. Al doilea lungmetraj, ”Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron”, a avut premiera în 2015 şi a generat încasări de 1,4 miliarde de dolari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14

TAGURI: film, Avengers: Infinity War
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...