2018-09-20 13:55


Când începe festvivalul FEST(in) pe Bulevard, al cărui ambasador este Andreea Marin

 |  10:24
Când începe festvivalul FEST(in) pe Bulevard, al cărui ambasador este Andreea Marin

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti, va începe sâmbătă, la ora 18.30, la Sala Horia Lovinescu a instituţiei teatrale, cu un spectacol de dans, care va fi precedat de la ora 16.30 de un eveniment stradal şi va fi urmat de două spectacole de teatru. Ambasadorul acestei ediţii a evenimentului este Andreea Marin.

Tema principală a acestei ediţii a festivalului, care va continua până pe 18 octombrie, este ”Criza pubertăţii, criza adolescenţei”, informează Teatrul Nottara.

Înainte de deschiderea oficială a Festivalului, în prezenţa Ambasadorului său, Andreea Marin şi a directorului Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş, publicul va asista la un eveniment stradal, care începe la 16.30, în faţa teatrului. Reprezentanţii instituţiei teatrale nu au dezvăluit mai multe detalii despre acest eveniment, dorind să surprindă publicul.

În prima seară de FEST(in) pe Bulevard, Teatrul Nottara va găzdui un spectacol de dans, teatru şi muzică, susţinut de Tünde Cári-Baczó alături de trupa sa de dansatori, de la ora 18.30, la Sala Horia Lovinescu, urmat de primul spectacol de teatru din festival, ”My Darling Missis Kronky” de John Patrick, o producţie a Teatrului de Revistă ”Ginta latină” din Republica Moldova, în regia lui Mihai Ţărna. Al doilea spectacol al serii va fi - de la ora 21.00, la Sala George Constantin - ”Eterna Musica”, o producţie a Asociaţiei Europene Franţa-România 1989, ”Mnemosyne”, în regia şi coregrafia Mălinei Andrei. 

Această ediţie a festivalului va cuprinde reprezentaţii din opt ţări, 14 discuţii cu publicul după spectacole, două evenimente stradale, cinci spectacole-lectură, patru colocvii, patru lansări de carte de teatru, două expoziţii foto, în şapte spaţii diferite: Teatrul Nottara, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Odeon, Teatrul Naţional ”I. L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul ACT, Institutul Maghiar Balassi şi Librăria Cărtureşti-Verona.

Una dintre secţiunile principale ale Festivalului va fi ”Bulevardul comediei”, care se alătură secţiunii ”Text sau pretext” - concepută să familiarizeze publicul cu posibilităţile infinite ale teatrului şi cu marea sa diversitate de abordări artistice. În această secţiune rsunt programate mai multe dublete, respectiv câte două montări diferite care pleacă de la acelaşi text.

Teatrul Nottara va prezenta publicului de festival şi ultimele sale premiere, precum şi reprezentaţii din secţiunea ”Invitaţi speciali”, potrivit News.ro.

Spectacolele pentru această ediţie au fost selectate de Raluca Rădulescu, Narcisa Mocanu şi Marinela Ţepuş, care au vizionat zeci de reprezentaţii şi zeci de DVD-uri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-06

TAGURI: FEST(in) pe Bulevard, festival, bucuresti, andreea marin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Oct 2017

Ziceți ceva și de transportul subteran al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de M5 integral până în 2020!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...