2019-03-19 04:07


Când începe noul sezon al reality show-ului FERMA VEDETELOR și cine sunt cei 12 concurenți-vedete

 |  13:49
Când începe noul sezon al reality show-ului FERMA VEDETELOR și cine sunt cei 12 concurenți-vedete

Ferma vedetelor dă start aventurii pentru cele 6 perechi de celebrități, din 13 februarie, numai la PRO TV. Călătoria spre ferma din mijlocul munților Făgăraș este una anevoioasă pentru cei 12 concurenți, dar plină de daruri, oameni buni, umor, cântec și voie bună. De marți până joi, Ferma vedetelor le arată telespectatorilor parcursul și experiența celor 6 cupluri în ferma dezafectată și probele grele prin care vor trebui să treacă. După două sezoane de Ferma vedetelor cu Iulia Vântur, show-ul aduce o față nouă, pe Monica Bârlădeanu. Ea se află pentru prima dată în postura de prezentatoare la o emisiune pe Pro TV.

De la viața de vedetă plină de confort, ieșiri în locuri selecte, concerte, spectacole, prieteni, tehnologie, mașini, telefoane mobile, internet și curent electric, cele 6 perechi vor ajunge într-o fermă, în mijlocul munților, unde se vor trezi de dimineață, vor trebui să muncească cât e ziua de lungă și chiar și noaptea. Îngrijitul animalelor, asigurarea hrănii pentru toți, spălatul la mână și dușul la lighean vor fi doar câteva lucruri din realitatea rurală la care vor fi nevoiți să se acomodeze rapid.

Viața lor se va schimba drastic timp de trei luni, iar dintre toate lucrurile pe care le vor avea de făcut, cel mai greu va fi să se acomodeze traiului la comun, în condiții grele, cu un minim de confort. Fiecare dintre ei are o personalitate puternică, iar toate puse la aceeași masă dau naștere atât la comedie, cât și la dramă.

Monica Bârlădeanu și Nea Rață sunt pregătiți să îi îndrume pe cei 12 concurenți, să le fie alături și să îi ghideze pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit! Chiar dacă totul este la dublu în acest sezon, premiul este unul singur, ceea ce face ca miza concursului să fie una și mai mare! Cum se vor descurca cele 6 perechi în Ferma vedetelor, rămâne de văzut, din 13 februarie, la PRO TV.

În primul sezon s-a filmat aproape de Crevedia. În al doilea sezon, fermierii au fost în Cipru. În al treilea, reality-show-ul revine în România, în zona Sibiului.

Iată lista perechilor de concurenți:

Andrei și Grațiela Duban

Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu

Patrizia Paglieri si fiul sau, Francesco

Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu

Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha

Rona Hartner si Daniel Iordachioaie


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-30

TAGURI: ferma vedetelor, vedete, monica barladeanu, reality show, pro tv, concurenti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...