2018-12-19 11:40


Când pot vedea românii PREMIERA filmulului Piraţii din Caraibe – Răzbunarea lui Salazar

 |  12:33
Când pot vedea românii PREMIERA filmulului Piraţii din Caraibe – Răzbunarea lui Salazar

Şase ani au trecut de la cel mai recent film ”Piraţii din Caraibe”, iar acum o nouă peliculă din această seriei de succes revine pe ecrane şi în România. ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” va avea premiera în cinematografele româneşti pe 25 mai, iar biletele pot fi deja achiziţionate.

Johnny Depp se întoarce în rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou în pericol, fiind urmărit de marinarii-fantomă, în frunte cu Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care a reuşit să scape din Triunghiul Diavolului şi îşi doreşte cu îndârjire să îl găsească şi să îl omoare pe Sparrow.

Din distribuţia filmului ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” mai fac parte Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani în rolul vrăjitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham în rolul lui Scrum, şi Geoffrey Rush care revine în rolul Căpitanului Hector Barbossa.

Joachim Rønning şi Espen Sandberg sunt regizorii ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, avându-l ca producător pe Jerry Bruckheimer. Mike Stenson, Chad Oman, Joe Caracciolo, Jr., Terry Rossio şi Brigham Taylor sunt producătorii executivi, scenariul fiind scris de Jeff Nathanson.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-12

TAGURI: piratii din caraibe razbunarea lui salazar, premiera, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...