2019-05-20 21:49


Când vine în România LEGION RUN, o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată

 |  16:03
Când vine în România LEGION RUN, o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată

Traseu de 5 km, 22 de obstacole - din care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România, de pe 16 iunie 2018, aventură și adrenalină, toate acestea sub egida Legion Run. O cursă necompetitivă, orientată spre încurajarea spiritului de echipă, care susține provocarea propriilor limite și nu în ultimul rând, distracția și buna dispoziție.

Legion Run este o experienta unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite. Nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele mentale și fizice, că au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

Legion Run este experiența care te ajută să iți dai seama că poți face orice iți propui, că poți fi orice iți dorești și că tu ești adversarul tău cel mai temut, așa cum tot tu ești cel mai mare aliat al tău.

Înscrierile și achiziționarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018 , unde pot fi găsite și o serie de informații utile și detalii despre obstacole și experiența participării la eveniment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-05

TAGURI: legion run, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG