2018-12-10 15:34


Cartea zilei: Ne-am ieşit cu toţii complet din minţi, de Karen Joy Fowler

 |  19:54
Cartea zilei: Ne-am ieşit cu toţii complet din minţi, de Karen Joy Fowler

În copilărie, Rosemary obișnuia să vorbească tot timpul. Atât de mult, încât părinții ei îi cereau să înceapă cu mijlocul atunci când voia să povestească ceva. Acum, Rosemary a intrat la colegiu și vorbește foarte puțin. Și, categoric, nu vorbește despre familia ei.

Deși a rămas singură la părinți, a avut cândva o soră de aceeași vârstă cu ea, Fern, și un frate mai mare. Amândoi au dispărut din viața ei. Ceva unic legat de Fern o face să ne spună povestea ei: de la mijloc către sfârșit și înapoi la început.

O carte despre dragoste, familie și secrete; și despre două surori care nu seamănă cu nici unele pe care le-ați cunoscut vreodată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-27

TAGURI: carte, iesit, minti, karen, joy, fowler
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
27 Mai 2015

Doresti o sursa de venit suplimentar (lucrand de acasa)Esti o persoana perseverenta ,serioasa,de incredere? Vino acum in echipa noastra si vei avea satisfactii nebanuite! Nu necesita experienta,instruirea se va face prin cursuri transmise prin E.mail care sunt gratuite,dupa finalizarea acestora decizi daca vei continua sau te retragi! Daca te alaturi echipei si ai rezultate primesti si Scrisoare de recomandare pentrul propriul CV.! Detalii suplimentare la adresa de mail: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...