2017-01-21 04:14

TIMP LIBER


Ce cadouri au primit membri trupei LaLa Band

 |  15:48

Trupa LaLa Band a împlinit, sâmbătă, 25 februarie,  un an de la înfiinţare! Încă de dimineaţă membrii trupei au ajuns în Buftea, unde s-au apucat conştiincios de treabă, repetând intens pentru marele concert "LaLa Love", de pe 11 martie de la Sala Palatului.

În timpul repetiţiilor, toate luminile din sală s-au stins iar echipa de producţie a serialului "Pariu cu Viaţa" le-a adus tinerilor din trupă, un tort mare plin cu artificii. Niciunul dintre ei nu se aştepta la o astfel de surpriză, aşa că, au urmat momente emoţionante, în care toţi s-au îmbrăţişat, au cântat împreună "La mulţi ani" şi şi-au pus fiecare câte o dorinţă.

"LaLa Band reprezintă deja familia mea! Ne vedem zilnic, petrecem foarte, foarte mult timp împreună iar ceea ce le urez astăzi e "Să fie LaLa în continuare!", ne-a spus Alina.

"Pentru mine LaLa Band înseamnă un nou mod de viaţă şi o oportunitate extraordinar de mare. De ziua LaLa doresc să urez trupei să continue, dacă nu la fel de bine, de cinci ori mai bine!". a declarat Dorian. "LaLa Band pentru mine este un vis îndeplinit şi sper să ne vedem peste 50 de ani tot aici şi să ne urăm "La mulţi ani!". Iar acum, pentru un anişor de LaLa Band le urez tutror să fie sanătoşi şi puternici pentru a putea merge mai departe", a spus Cristina.

"În primul rând vreau să urez trupei "LaLa Mulţi Ani!" şi sper ca şi la anul să fiu alături de colegii mei aici, în sala de repetiţii. Îmi doresc să dureze cât mai mult această nebunie, această energie şi această "LaLa Nation" pe care-am creat-o" a spus Vlad.

Mai mult decât atât, componenţii trupei au primit câte o cană personalizată cu "LaLa Band", dar şi cu poza fiecăruia dintre ei. Pe 11 martie 2012, trupa-vedetă a serialului-fenomen "Pariu cu Viaţa", va aşteapta la Sala Palatului pentru cel mai mare concert din cariera trupei de pana acum, "LaLa Love"!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: LaLa Band, aniversare, Pariu cu viataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image