2019-02-21 02:37


Ce fac vedetele de sărbători

 |  19:16
Ce fac vedetele de sărbători
Pentru unele dintre vedetele care populează paginile tabloidelor 365 dezile pe an, Sărbătorile de iarnă vor fi prilej de odihnă şi relaxare alături defamilie, iar alţii ceva mai preocupaţi de portofel, vor profita de petrecerilecu Moş Crăciun pentru a mai strânge un ban. Altele ceva mai înstărite, vorpleca în ţările calde pentru a ciocni paharele cu şampanie în noaptea dintreani, iar cei mai oropsiţi de soartă, vor butona telecomanda.

Laura Cosoi şi Smiley vor petrece seara deCrăciun acasă, împreună cu părinţii actriţei, tocmai la Iaşi, iar imediat dupăRevelion vor pleca în Thailanda, într-o vacanţă pe care amândoi şi-o doresc cunerăbdare.

Adelina Pestritu nu are o pasiune aparte pentrucolinde şi platouri cu sarmale, iar pentru noaptea de Crăciun are un singurvis: vrea să ajungă într-o vilăpierdută prin munţi unde să se iubească toată noaptea cu iubitul ei (de lamomentul acela), pe o blană de urs, în faţa şemineului.

Rita Mureşan îl va aştepta pe Moş Crăciun acasă, alături de copiişi fostul soţ, iar de Revelion va zbura spre ţările calde pentru un 31Decembrie petrecut pe plajă. Tot peste hotare va petrece ultima noapte din anşi Monica Columbeanu, în America,alături de mama şi fiica ei. Cât despre Crăciun, soţia lui Irinel vrea să fieunul tradiţional cu soric şi sarmale, aşa încât vă rezerva bilete de avion spreRomânia.

Mioara Roman sta mai prost la capitolul finanţe faţă de alţi anişi nu-şi permite răsfăţuri peste hotare, aşa că de sărbători va rămâne acasă,cu fetele. Toate patru, însemnând fetele Oana, Catinca şi Calină, nepoţica, vormânca piftie din curcan gătită de Mioara, iar pentru Revelion nu au nici un felde plan. “Probabil că tot acasă, dacă fetele nu-mi fac vreo surpriză să măinvite pe undeva. Dar, în principiu, acasă pentru că nu îmi permit altceva”,ne-a declarat fosta soţie a lui Petre Roman.

Însărcinată în şapte luni, Daniela Gyorfi nu sta departe de scenăşi spune că va cânta inclusiv în noaptea dintre ani. De Crăciun însă,cântăreaţă se va bucura de o masă în familie, acasă, alături de iubitul săuGeorge şi de mama ei. Cristina Sapatar nu va face acelaşi lucru,cântăreaţă având deja un concert programat pentru seara de Crăciun. Ca oriceartist care vrea să câştige un ban de sărbători, Mihai Traistariu şi-a făcutdeja agenda pentru sfârşitul anului. Solistul va cânta de Crăciun, dar şi deRevelion, când se va deplasa în mai multe oraşe din ţară,pentru spectacole.

Stabilită peste hotare, la Monaco, Mihaela Rădulescu vaveni, totuşi, în România, pentru a petrece sărbătorile de iarnă, dar şi pentrucă este gazda unor emisiuni festive la Antena 1, de Crăciun. În plus, vedetaeste încântată că îşi va aduce acasă şi baieteul, pe Ayan, care abia aşteaptăsă-şi revedea rudele şi prietenii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...