2018-12-15 13:32


Ce vedem la TV de Paşte. Televiziunile se întrec în programe de sărbătoare

 |  18:35
Ce vedem la TV de Paşte. Televiziunile se întrec în programe de sărbătoare
Antena 1 a adus-o peMihaela Rădulescu din vacanţă, iar principalul său concurent la audienţe, PROTV, transmite finala show-ului “Românii au talent”. La TVR 1, “O dată-n viaţă”o vedem pe Iuliana Tudor şi ai săi invitaţi, iar la Kanal D petrecem Paştele încasa “Noră pentru mama” sau în bucătărie cu Sânzişi Adelina Pestriţu.

Patru zile “în priză”cu Răzvan şi Dani, Simona Gherghe şi Bendeac

Vineri, duminică şiluni, Răzvan şi Dani se pregătesc pentru o sărbătoare la maxim. Cu invitaţifrumoşi, glume bune şi reţeta lui Vlăduţ, special gândită pentru un meniu dePaşte senzaţional, telespectatorii nu vor regreta să îşi înceapă Paştelealături de Antenă 1. Simona Gherghe îşi aşteaptă telespectatorii vineri, cu oediţie specială „Acces Direct“ în care invitaţii vor fi pe toate gusturile,pentru că pe seară, de la ora 20.20, Nae şi Vasile, cu umorul lor, să devinăresponsabili de bună dispozite. Sâmbătă, de la ora 13.15, Antena 1 îi invită peromâni să fie mai buni şi să contribuie la dotarea Spitalului de copii „GrigoreAlexandrescu“, din Bucureşti, cu aparatura medicală şi mobilier. În acest sens,Antena 1 împreună cu Fundaţia Mereu Aproape organizează un teledon la care vorparticipa vedetele Trustului Intact, dar şi personalităţi din lumea artistică.Seara, de la ora 20.20, telespectatorii îl vor reîntâlni pe Mihai Bendeacîntr-o ediţie specială “În puii mei” dedicată Paştelui.

Mihaela Rădulescu face „Splendoare de Sărbătoare” la Antena 1

Paştele aduce la Antena 1 un program special, la care îşi aduc aportuldeopotrivă vedetele Antena 1, invitaţii acestora şi gazdele emisiunilorspeciale. La „Splendoare de Sărbătoare” de duminică şi luni de la ora 13.15, alături de cupleteconsacrate ca Stela şi Arşinel sau Rodica Popescu Bitănescu şi George Ivaşcu,publicul va râde cu Ionuţ Iftimoaiecare va interpreta un monolog al lui Horaţiu Mălăele, “Nebun cu Nervii”;Cătălin Moroşanu păşeşte pe scenă alături de Adriana Trandafir şi vorinterpreta o scenă din campania electorală de la ţară; Maria Cârneci trece departea actorilor cu un monolog umoristic scris de maestrul Dan Mihăescu.

Ediţie specială “Norăpentru mama” de Paşte

Una dintre feteleconcurente sau unul dintre băieţi, însoţit de mama sa, va petrece o zi întreagăîn sânul familiei, iar pe tot parcursul vizitei lor acasă vor avea o cameră defilmat pe urme. Ceilalţi concurenţi vor petrece şi ei alături de cei dragi, darnu în casa "Noră pentru mama" ca în celelalte sezoane, ci într-un locspecial. De asemenea, vor merge la târguri de Paşte, la Muzeul Ţăranului Românsau într-un restaurant unde va avea loc o competiţie de preparat cozonaci. Înnoaptea de Înviere, toţi concurenţii vor merge la Biserică pentru a aduce Luminăîn casa "Noră pentru mama", acolo unde îi va aştepta o masătradiţională de Paşte. Kanal D va transmite în direct, Slujba de Înviere,sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 23.45.

Adelina Pestriţu, lashopping de cozonaci cu Sânzi şi Tonciu

În emisiuniea“D-Paparazzi” de duminică, de la ora 19.45, prezentatoarea Adelina Pestriţu leva însoţi la cumpărături pe Sânziană Buruiană şi pe Andreea Tonciu, însă nu lamall, ci la piaţă. Sexy-asistentele tv ne arată cum trebuie făcutecumpărăturile pentru Paşte, cum se negociază la preţ mielul, ouăle şicozonacii, dar şi ce cadouri au primit de la Iepuraş.

Sâmbătă, la ora21.00, pe TVR 1 aflaţi “Secretele îngropate ale Bibliei”

Documentarul esteconstruit ca o adevărată anchetă realizată cu mijloace de investigaţiespecifice detectivilor. Cu ajutorul unor descoperiri arheologice recente dinŢara Sfântă, pe baza cărora cercetătorii continuă să dezbată originea VechiuluiTestament, documentarul ridică unele dintre chestiunile majore ale studiilorbiblice: cine şi când a scris Biblia sau cum s-a ajuns la venerarea uneisingure divinităţi, baza religiilor monoteiste moderne.

Irina Loghin şi SofiaVicoveanca, împreună “La masa de Paşte”

„La masade Paşte” este o emisiune care şi-a câştigat deja un public fidel, de 10 ani decând se difuzează pe TVR 1, la fiecare sărbătoare a Învierii Domnului. Anulacesta, fiind o ediţie aniversară,realizatoarea Elise Stan îşi propune ca programul prezentat sâmbătă seară, dela ora 0.50, să fie unul cu o distribuţie de excepţie: Angela Moldovan, NicolaeSabău, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Angela Buciu, Matilda Pascal Cojocăriţa,Elena Merişoreanu, Gheorghe Roşoga, Polina Manoilă, Ansamblul „Transilvania”din Baia Mare, Ansamblul „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, Ansamblul AugustinBena din Alba Iulia, Grupul „Sânzienele” din Arad şi alţii.

Duminică,orele 13.00- 14.15, concert Horia Brenciu

De Paşte,TVR 1 transmite, în două părţi, concertul extraordinar susţinut în luna martiede Horia Brenciu şi HB Orchestra la Sala Palatului, intitulat “Fac ce-mi spuneinima”.

“O dată-n viaţă”duminică, la ora 21.00 cu Iuliana Tudor

De Paşte, IulianaTudor şi echipa ei au pregătit un spectacol de zile mari. Ediţia specială va fitransmisă duminică, de la ora 21.00. Formatul emisiunii va fi schimbat, şi astapentru a primi în emisiune cât mai mulţi invitaţi: Laura Lavric, GheorgheTurda, Petrică Moise, Constantin Enceanu, Nicolae Furdui Iancu, Irina Loghin şiAneta Stan. Invitaţii puşi în ipostaza să îmbrace portul popular şi să cântemuzică populară sunt Adrian Enache, Sanda Ladoşi, Ozana Barabancea, AurelMoldoveanu, Ricky Dandel şi Ionuţ Iftimoaie. Ansamblul profesionist JuniiSibiului, coordonat de coregrafa şi directoarea Silvia Macrea, va prezentajocuri populare din toate zonele ţării.

La 2 ani, CezarStratan debutează la tv

Luni, a doua zi dePaşte, de la ora 17.45, Cătălin Măruţă se pregăteşte de sărbătoare în companiaunor invitaţi speciali. Familia Stratan se instalează confortabil pe Happylicacu poveşti frumoase, iar Nicolae Furdui Iancu, Irina Loghin şi Fuego aduc cu eimuzica de sărbătoare. Micuţul Cezar, mezinul familiei Stratan, îşi face debutulîn showbiz la “Happy Hour” şi îşi etalează talentele. La numai 2 ani, Cezarştie să recite poezii şi chiar l-a inspirat pe tatăl său să realizeze o cartede poveşti, iar Cleopatra, o micădomnişoară acum, îi va povesti lui Cătălin Măruţă cum se descurcă la şcoala demuzică pe care o frecventează şi unde studiază pianul.

În a doua zi de Paşte,finala “Românii au talent” şi concert Loredana

Luni, 25 aprilie, începând cu ora 20.30, PRO TV va transmite în directmarea finală a emisiunii-fenomen “Românii au talent”. Cei 12 fericiţi finaliştivor trece prin emoţii de foc pe scena de la “Românii au talent” când vor trebuisă impresioneze cu numărul lor publicul pentru a câştiga marele premiu învaloare de 120.000 de euro. Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, soţii Luca,Tutu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache,Rebeca Neacşcu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea vor păşi din nou pe scenade la “Românii au talent”. Loredana şi Damian Drăghici vor încânta publicul cumelodii alese şi vor ridica spectatorii în picioare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...