2018-12-19 01:32


Cea mai bună coloană sonoră din toate timpurile

 |  22:19
Cea mai bună coloană sonoră din toate timpurile

Este al şaselea an la rând când celebrul film “Stăpânul Inelelor” îşi revendică din nou titlul de cea mai bună coloană sonoră a tuturor timpurilor.

Sondajul, realizat de ascultatorii postului de radio Classic FM, cuprinde si temele melodice din "Lista lui Schindler" (locul 2), "Gladiatorul" (locul 3) sau "Star Wars", "Harry Potter" ori "Jurassic Park", informeaza ContactMusic.

Howard Shore este cel care semneaza coloana sonora din "Stapanul Inelelor", John Williams "raspunde" de cea din "Lista lui Schindler", iar Hans Zimmer de cea din "Gladiatorul".

Williams are cele mai multe mentionari in top, el semnand si coloana sonora pentru "Star Wars", "Harry Potter" si "Jurassic Park", asa incat este prezent pe locul 4,7 si 9. In top 30, el este mentionat de opt ori, inclusiv pentru muzica din "ET", "Saving Private Ryan" si "Raiders of the Lost Ark".

In top se afla si James Horner, decedat in iunie, intr-un accident de avion, care semneaza coloana sonora din "Avatar", "Apollo 13", "Braveheart" si "Titanic".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

GALERIE MEDIA


TAGURI: coloana sonora, film, stapanul inelelor, star wars, williams
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...