2018-10-23 01:54


Cel mai așteptat film. Brad Pitt și Angelina Jolie joacă din nou împreună

 |  19:27
Cel mai așteptat film. Brad Pitt și Angelina Jolie joacă din nou împreună

Pe malul mării este un film despre durere și jale, fiecare personaj din film reprezentând un stadiu diferit al amărăciunii, după cum mărturisește chiar creatoarea scenariului.

Roland și Vanessa – interpretați de Brad Pitt și Angelina Jolie – sunt forțați să dea piept cu realitatea tristă a mariajului lor. Iubirea consumată a acestora se vede ca-ntr-o oglindă în dragostea proaspătă, plină de promisiuni și speranță a unui cuplu tânăr, în care Melanie Laurent joacă rolul femeii îndrăgostite.

O fostă dansatoare și un scriitor, o relație în care fermenții dragostei pare că s-au stins, o autoexaminare crudă, nefericirea care sparge zăgazurile, sunt doar câteva dintre ingredientele acestui film pe care Angelina Jolie îl și regizează.

Brad Pitt și Melanie au mai jucat împreună și în filmul ’’Ticăloși fără glorie’’, un film intens, așa cum ne-a obișnuit Taraby-the-seantino, iar pe Brad și Jolie i-am mai văzut, fără să-i fi uitat, în Mr&Mrs. Smith.

Angelina Jolie a declarat că personajele acestei drame sunt complet diferite de ea și Brad și nu e nici o notă personală în acest film.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-08

GALERIE MEDIA


TAGURI: film, pe malul marii, brad pitt, angelina jolie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...