2018-09-26 11:58


Cele mai aşteptate filme din 2016

 |  17:35
Cele mai aşteptate filme din 2016

“Cartea junglei”, “Batman vs. Superman: Zorii Justiţiei” sau “Snowden” sunt doar câteva dintre cele mai aşteptate filme din 2016, despre care se preconizează că vor chema milioane de oameni în sălile de cinema. După patru ani de la lansarea celei de-a două părţi, în acest an, fanii “Kung Fu Panda” vor avea prilejul să urmărească partea a treia a seriei, tot cu Angelina Jolie şi Dustin Hoffman în distribuţie. În 2016 apare, totodată, şi al nouălea film din seria X-Men, Apocalypse, iar pe Johnny Depp îl vom vedea în “Alice în Ţara Oglinzilor”. Echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi, în acest an, în “Star Trek. Dincolo de infinit!”, iar Franciza “Ghostbusters” revine cu un remake după cele două filme de succes din 1984 şi 1986.

Kung Fu Panda 3

Animaţia va avea aceeaşi distribuţie ca şi primele două, cu Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman şi JK Simmons în prim-plan.

DeadPool

Ryan Reynolds îl joacă pe Deadpool, un bărbat care, după ce a fost diagnosticat cu cancer, a fost supus unui experiment care i-a oferit puteri de vindecare incredibile, dar l-a desfigurat. Filmul urmăreşte cursa lui DeadPool pentru a-l prinde pe omul care i-a distrus aproape viaţa.

Zoolander 2

Pe lângă cei doi protagonişti din prima producţie, Ben Stiller şi Owen Wilson, din distribuţie vor mai face parte Penelope Cruz şi Will Ferrell. De asemenea vor fi apariţii episodice ale unor vedete precum Macaulay Culkin, Justin Bieber sau Kim Kardashian.

The Divergent Series: Allegiant

Al treilea film din seria extrem de populară îi urmează pe Shailene Woodley şi Theo James dincolo de zidurile oraşului lor. “Allegiant” este prima parte a filmului format din două părţi, bazat pe ultima carte a trilogiei.

Batman vs. Superman: Zorii Justiţiei

Confruntarea dintre cei mai iubiţi eroi ai DC Comics, Batman şi Superman, este unul dintre filmele cele mai aşteptate ale anului 2016. Ben Affleck în rolul lui Batman şi Henry Cavill jucându-l pe Superman sunt protagoniştii acestui follow-up al filmului din 2013 “Man of Steel: Eroul”.

Cartea Junglei

Disney revine cu un reboot al celebrului film pentru copii din 1967. Un băiat de 11 ani, care a fost crescut în junglă, a cărui viaţă a fost ameninţată de animale, fuge pentru a se salva. Din distribuţie fac parte actorii Scarlett Johansson, Bill Murray, Lupita Nyong'o, Ben Kingsley şi Christopher Walken.

Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii/The Huntsman: Winter's War

Lumea fantastică din “Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător” se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, şi ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth şi Charlize Theron îşi reiau rolurile în Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost.

Căpitanul America: Războiul Civil/Captain America: Civil War

Guvernele lumii decid să adopte o lege cu privire la activitatea supraomenească, iar ca urmare a acestei decizii, foştii aliaţi Avengers, Captain America şi Iron Man devin inamici, scrie Mediafax. În acest nou film Marvel, Chris Evans şi Robert Downey Jr îşi reiau rolurile cu care ne-au obişnuit.

Snowden

Filmul prezintă povestea lui Edward Snowden, fostul subcontractor al NSA, care s-a refugiat în Rusia după ce a dezvăluit amploarea spionajului american. Joseph Gordon-Levitt joacă rolul fostului agent CIA, iar din distribuţie mai fac parte Shailene Woodley, Nicholas Cage şi Scott Eastwood.

X-Men: Apocalypse

Din distribuţia celui de-al nouălea film din seria X-Men fac parte James McAvoy, Jennifer Lawrence şi Michael Fassbender şi aduce pe ecrane o nouă generaţie de tineri care vor lupta împotriva grupului de nemuritori ai lui Apocalypse.

Alice în Ţara Oglinzilor/Alice Through the Looking Glass

În “Alice în Ţara Oglinzilor”, peliculă în care producătorul Tim Burton transpune al doilea roman al lui Lewis Carroll, îi vom revedea pe Mia Wasikowska în rolul lui Alice şi pe Johhny Depp în rolul Pălărierului Nebun, alături de Helena Bonham Carter şi Anne Hathaway care se vor transforma din nou în Regina Roşie, respectiv cea Albă.

Finding Dory: În căutarea lui Dory

Marlin (Albert Brooks), Nemo şi Gaşca din Acvariu ne vor încânta cu  peripeţiile lor, petrecute de data aceasta în lungul coastei californiene.

Ghostbusters III

Echipa vânătorilor de fantome este formată în totalitate din femei, de data aceasta, rolurile principale revenindu-le lui Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon şi Leslie Jones.

Star Trek. Dincolo de infinit!

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho şi Anton Yelchin îşi reiau rolurile din primele două filme.

Bourne 5

Aceasta este al cincilea film din seria Bourne şi continuă acţiunea din 2007 – “The Bourne Ultimatum”, în care Matt Damon revine pe platourile de filmare şi îl interpretează din nou pe Jason Bourne.

Suicide Squad

Cu Will Smith, Cara Delevingne, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman şi Viola Davis în distribuţie, filmul prezintă povestea unei echipe de eroi negativi formată de Guvernul Statelor Unite.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Autoarea celebrei serii Harry Potter revine în ipostaza de scenaristă cu unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2016. J.K. Rowling se întoarce în universul Harry Potter şi îl aduce pe ecrane pe Newt Scamander, autorul cărţii omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts.

Rogue One: A Star Wars Story

Lucas Film şi Disney mizează pe succesul uriaş de care s-a bucurat Răzvoiul Stelelor- Episodul VII în 2015 şi urmează aceeaşi reţetă lansând la sfârşitul anului acesta un nou film din universul Star Wars. Noua peliculă urmăreşte parcursul unui grup de rebeli, care nu au nicio legătură cu familia Skywalker, şi care încearcă să pună mâna pe planurile navei Death Star. Din distribuţie vor face parte Felicity Jones, Diego Luna şi Ben Mendelsohn.

Assassin's Creed

Adaptarea unuia dintre cele mai celebre jocuri pe calculator, filmul prezintă povestea lui Callum Lynch, jucat de Michael Fassbender. Acesta descoperă străvechea linie de asasini profesionişti din care se trage după ce este răpit de o organizaţie ale cărei origini ţin de societatea secretă Cavalerii Templieri şi care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

TAGURI: filme, 2006, dustin hofman, johnnz deep, star trek
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...