2019-02-20 01:33


Celebrul serial “The Blacklist” începe la Pro TV pe 17 februarie. James Spader dezvăluie “Lista neagră”

 |  18:52
Celebrul serial “The Blacklist” începe la Pro TV pe 17 februarie. James Spader dezvăluie “Lista neagră”

Fostul agent guvernamental Raymond “Red” Reddington a scăpat de arestare timp de decenii, dar decide să se predă brusc FBI-lui cu o ofertă pentru a ajuta la capturarea unui terorist cu condiția ca el să vorbească doar cu Elizabeth “Liz” Keen, o tânăra și frumoasă specialistă a FBI-ului.

După rolurile de succes din Boston Legal, The Practice şi Stargate, James Spader are un rol de senzaţie în seria TV, “Blacklist”, unde intră în pielea unia dintre cei mai căutaţi criminali care se predă şi care vrea să colaboreze cu FBI pentru prinderea celor mai periculoşi terorişti din lume, însă cu o singură condiţie: colaborarea sa cu biroul federal să se facă prin intermediul unui singur agent, Elizabeth Keen (Megan Boone). Pentru rolul din Blacklist, Spader a suferit câteva schimbări semnificative, cea mai importantă fiind legată de faptul că a fost nevoit să se radă pe cap. “Reddington se deplasează dintr-un loc în altul foarte repede. Era necesar să aibă o tunsoare care să nu-i creeze probleme, să şi-o poată face singur sau să nu piardă mai mult de 10 minute la un frizer. Nici îmbrăcămintea să nu trebuia să fie prea sofisticată. Trebuie să pară bine îmbrăcat, doar totuşi în stilul sport. Să poată merge de la o bancă la un cimitir şi totuşi să nu atragă atenţia”, a declarat James, citat de procinema.ro.

Pe 17 februarie, Serialul PRO îi aduce în prim plan pe Raymond “Red” Reddington şi pe Elizabeth Keen, în serialul care ţine o întreagă lume cu sufletul la gură: Lista neagră (The Blacklist)!

Distribuţie

Ryan Eggold

Parminder Nagra

Megan Boone

James Spader

Hisham Tawfiq

Harry Lennix

Diego Klattenhoff

Amir Arison


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-09

TAGURI: blacklist, serial, lista neagra, pro tv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...