2018-11-19 13:35


“Cercul de Foc”, atacul monştrilor din adâncuri

 |  16:10
“Cercul de Foc”, atacul monştrilor din adâncuri
Gabriela Dumba

Mereu oamenii s-au temut de un atac extraterestru din cer, însă acum creaturile apar din adâncul oceanelor. Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele Kaiju, încep să atace omenirea, un război interminabil va provoca milioane de victime şi va consuma aproape toate resursele Pământului.

Pentru a învinge uriaşele entităţi, oamenii construiesc roboţi masivi, conduşi de câte doi piloţi conectaţi printr-o legătură neurală. Însă nici măcar aceste maşinării nu pot învinge creaturile extraterestre, astfel încât este nevoie de măsuri radicale. Acum, viitorul întregii omeniri stă în mâinile a doi eroi neobişnuiţi care vor face echipă cu un robot aparent depăşit de tehnologie. Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au început să iasă din mare şi să năvălească pe pământ. A izbucnit un război cu umanitatea, în care milioane de oameni şi-au pierdut viaţa, iar resursele planetei au fost consumate şi irosite ani de-a rândul.

“Cercul de Foc”, atacul monştrilor din adâncuri
zoom

Kaiju sunt nişte creaturi uriaşe, iar pentru a-i înfrunta oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv de roboții Jaegers, niște uriași mecanizați construiți pentru a fi controlați simultan de doi piloți ale căror creiere sunt legate printr-o punte neuronală. Dar până și acești Jaegers sunt aproape vulnerabili în fața rezistenților și puternicilor Kaiju. Umanitatea e pe punctul de a fi învinsă, iar singura soluție rămasă e una pe care cei care iau decizii nu și-o doresc. Sunt chemați în ajutor doi eroi improbabili - un fost pilot ratat și un novice fără experiență. Cei doi sunt aleși să formeze o echipă și să conducă un Jaeger legendar, dar cu tehnologie depășită, care putea câștiga lupte în trecut. Împreună, ei sunt ultima speranță a umanității


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-14

TAGURI: cercul de foc, atac, monstri, pamant
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...