2017-01-22 01:51

TIMP LIBER


Cesaria Evora este bolnavă şi a anulat concertele din România

 |  17:19
Cesaria Evora este bolnavă şi a anulat concertele din România

Cântăreaţa Cesaria Evora, în vârstă de 70 de ani, "care a ajuns în urmă cu câteva zile la Paris, acuzând o stare de mare slăbiciune", a anunţat că îşi încheie cariera şi nu va mai susţine concertele pe care le avea programate în săptămânile următoare, printre care se numără şi cele din România.

Potrivit reprezentanţilor casei de discuri Lusafrica, "noile probleme de sănătate ale cântăreţei au apărut în urma mai multor intervenţii chirurgicale pe care aceasta le-a suportat în ultimii ani, printre care şi o operaţie pe cord deschis, în mai 2010".

Printre concertele pe care Cesaria Evora le avea programate în perioada următoare se numără şi cele din România - la Bucureşti, Timişoara şi Cluj Napoca. Astfel, "Diva desculţă", cum este supranumită cântăreaţa Cesaria Evora, urma să cânta din nou pentru fanii săi din România, pe 5 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Contactaţi de MEDIAFAX, organizatorii concertului Cesaria Evora de la Bucureşti, Project Events, au declarat că nu au fost informaţi până în momentul de faţă de această decizie a artistei şi în continuare se vând bilete pentru evenimentul de la Sala Palatului din 5 octombrie. Totodată, Cesaria Evora are programat un concert la Timişoara, pe 3 octombrie, la Sala Olimpia, evenimentul fiind promovat de festivalul Plai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image