2018-12-13 06:03


Chris de Burgh, Sepultura, Jose Carreras şi SoNoRo, în noiembrie în Bucureşti

 |  20:18
Chris de Burgh, Sepultura, Jose Carreras şi SoNoRo, în noiembrie în Bucureşti

Noiembrie este o lună bogată în evenimente muzicale, Bucureştiul reunind în următoarele patru săptămâni artişti de renume mondial, care acoperă toate gusturile melomanilor: de la pop, prin Chris de Burgh şi Loredana, la muzică clasică, prin concertele din Festivalul SoNoRo şi Jose Carreras, rock, prin veteranii de la Sepultura, şi jazz, cu Ibrahim Maalouf.

Cântăreţul Chris de Burgh, care a câştigat recunoaşterea internaţională odată cu lansarea piesei „Lady in Red”, va susţine un concert, pe 19 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Trupa braziliană Sepultura va sărbători 30 de ani de carieră printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti (într-un cort încălzit), pe 24 noiembrie, informeaza Mediafax.

Pe 7 şi 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni spaţiul plăsmuirii şi al fanteziei - Loredana susţine, pentru al patrulea an consecutiv, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei: show-ul „Imaginarium”.

José Carreras va susţine unul dintre ultimele sale concerte în România la complexul Romexpo din Bucureşti, pe 26 noiembrie. Împreună cu o orchestră simfonică, Carreras va oferi un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Époque” şi din celebre arii de operă, operetă şi din musical.

„Acestea sunt melodiile care m-au mişcat şi entuziasmat mereu când le-am ascultat. Tenorul va susţine un concert şi la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 29 noiembrie. Îi va încânta pe fani cu piese cunoscute, precum „La Donna e Mobile”, „Nessun Dorma” şi multe altele.

Deschisă oficial pe 30 octombrie, sub titulatura „The Dreamers”, cea de-a zecea ediţie a Festivalului SoNoRo va continua în noiembrie la Bucureşti cu o serie de concerte, cu piese atent selectate, inspirate de tărâmul viselor şi al visurilor, şi titluri sugestive precum: „Journal of Dreams”, „The Night Vision”, „The Dreamers”, „Il Sogno”, „Spoken Dreams”.

Tot la a zecea ediţie este şi Festivalul de Muzică Veche Bucureşti, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică cultă din România. Festivalul a debutat pe 20 octombrie şi se va încheia pe 28 noiembrie, printre artiştii invitaţi în 2015 aflându-se nume importante ale muzicii vechi europene, dar şi muzicieni români precum Raluca Enea (clavecin, Bucureşti), Nicolae Szekely (lăute, Hunedoara), Melinda Béres (vioară barocă, Cluj-Napoca).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: chris de burgh, sepultura, jose carreras, sonoro, concert, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...