2018-07-18 23:34


Cine este CÂȘTIGĂTOAREA celei de-a patra ediții «iUmor»

 |  17:33
Cine este CÂȘTIGĂTOAREA celei de-a patra ediții «iUmor»

Ioana State a câștigat cea de-a patra ediție ”iUmor” din acest sezon și va merge în finală împreună cu Doru Ivanov, Ana Maria Calița și Radu Bucălae.

Ioana State, o angajată a unei companii de IT, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă, a vrut să afle dacă are umor și offline. Ioana și-a luat inima în dinți și s-a supus scrutinului și nu a greșit!

Concurenta a obținut trei voturi și câteva mulțumiri din partea juraților. ”Mulțumesc pentru lecția de gramatică,o să-mi prindă foarte bine. Ea ar putea să fie un personaj util în lumea internetului, ar putea să atragă atenția unor oameni că ar trebui din când în când să își împrăspăteze cunoștințele cu un manual de clasa a VI-a, a VII-a...”, a spus Cheloo.

Cert este că nu doar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au apreciat numărul său de stand-up comedy, ci și telespectatorii, care au votat-o prin intermediul aplicației ”iUmor”.

Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:56 și 23:08, la Antena 1, a fost pentru a treia săptămână consecutiv lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național. Totodată, emisiunea a înregistrat cele mai bune cifre de audiență din acest sezon.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-09

TAGURI: ioana state, castigatoare, imor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova