2018-10-15 20:11


Concert Goran Bregovic la Arenele Romane: reguli de acces, interdictii, informatii bilete

 |  13:01
Concert Goran Bregovic la Arenele Romane: reguli de acces, interdictii, informatii bilete

Sambata, pe 29 august, Goran Bregovic ii va incanta inca o data pe fanii din Romania printr-un concert de senzatie la Arenele Romane, alaturi de "Wedding and funeral orchestra”. Daca v-ati cumparat bilete pentru concert, ar trebui sa stiti ca usile se deschid la ora 17.00, dar puteti intra oricand doriti, chiar si dupa ce artistul urca pe scena. In schimb, este interzis sa veniti la concert cu sucuri, alimente, umbrele, arme, conserve, artificii, aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & The Zuralia Orchestra si GIPSY CASUAL.

Biletele VIP sunt deja SOLD OUT, in vanzare fiind momentan disponibile doar bilete la categoriile B si C care se vor gasi in vanzare si in ziua concertului la intrare la pretul de 120 respectiv 70 de lei.

Usile se deschid la ora 17:00 iar spectacolul incepe la ora 18:00 conform programului de mai jos. Spectatorii nu sunt obligati sa vina de la ora 17:00 ci pot veni oricand la spectacol, la orice ora chiar si dupa ce Goran Bregovic a urcat pe scena.

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 17:00 iar prima trupa, Rona Hartner acompaniata de Zuralia Orchestra, cu un program balcanic gospel urca pe scena la ora 18:00, informeaza organizatorii concertului.

Provincialii vor ataca scena incepand cu ora 18:45 urmati apoi de la ora 19:30 de un show inedit marca The Zuralia Orchestra cu un show special gipsy. Incepand cu ora 20:30 Gipsy Casual va asteapta cu multe surprize iar maestrul Bregovic va urca pe scena la ora 22:00 pentru un show de peste 90 de minute.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,

• mancare sau bauturi de orice fel,

• artificii, arme, obiecte periculoase,

• umbrele (se anunta 30 de grade si soare),

• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),

• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa pareasca zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alt bilet.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zonele A-VIP si zona B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a festivalului. Posesorii de bilete in Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei VIP.

Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.

In ziua concertului, biletele se vor gasi si la intrare si vor costa: 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C, in limita spatiului disponibil.Puncte fizice de unde puteti procura biletele: Magazinele Muzica, Unirea, Uman, IQBOX, Magazinul VGeneration, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-28

TAGURI: concert, goran bregovic, arenele romane, reguli acces, interdictii, bilete, program
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
29 Aug 2015

O sansa buna pentru a castiga bani! Trebuie sa profitati de acest adevarat chilipir! Oferim o oportunitate reala si serioasa prin care sa castigati acum bani, cat mai repede, fara sa recrutati oameni, fara sa construiti retele! Grabiti-va si cereti cat mai repede detalii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...