2018-11-16 14:03


Concert Iron Maiden în Piaţa Constituţiei

 |  08:02
Concert Iron Maiden în Piaţa Constituţiei

Fanii Iron Maiden sunt aşteptaţi astăzi, începând cu ora 16.30, la un show de excepţie. Scena pe care formaţia britanică de heavy metal Iron Maiden va concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, va avea 18 metri lungime, 15 metri adâncime şi 1,8 metri înălţime, informează un comunicat al organizatorilor.

În ziua concertului publicul va putea cumpăra bilete şi de la punctele de vânzare Eventim ce vor fi amplasate în Piaţa Constituţiei. Eventim recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp, pentru a evita cozile de la locaţie.

Accesul publicului se va face la ora 16.30. Accesul se va face în două zone de pe B-dul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie şi dinspre B-dul Natiunilor Unite.

Concertul Iron Maiden va oferi fanilor de la Bucureşti pe lângă jocuri de lumini de mare efect şi un decor impresionant format din cel puţin zece fundaluri, care se vor schimba periodic, punctul de atracţie al concertului urmând să fie mascota grupului, celebrul Eddie the Head, cunoscută şi ca Eddie.

Mascota Eddie va fi prezent pe scenă la o dimensiune apreciabilă, având un dispozitiv hidraulic (în total 4 tone) ce va crea senzaţii pe parcursul concertului.

Turneul Maiden England al grupului Iron Maiden este prezentat pentru prima oară în România. Dintre piesele pe care trupa britanică le va cânta în Piaţa Constituţiei nu vor lipsi "Can I Play With Madness", "Fear Of The Dark", "The Number Of The Beast" sau "2 Minutes To Midnight".

Iron Maiden a ajuns în România cu avionul Ed Force One, pilotat chiar de solistul vocal al grupului, Bruce Dickinson.

În deschiderea concertului Iron Maiden de la Bucureşti vor concerta grupurile Voodoo Six şi Anthrax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-24

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Trafic restricţionat pentru concertul Iron Maiden. VEZI HARTĂ!
Iron Maiden vine în Piaţa Constituţiei cu un impresionant spectacol de lumini
Decor impresionant la concertul Iron Maiden de la Bucureşti

TAGURI: iron, maiden, concert, piata, constitutiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...