2017-01-16 17:47

TIMP LIBER


CONCERTE: Sting şi Shakira cântă în România, la vară

 |  18:19
CONCERTE: Sting şi Shakira cântă în România, la vară

Sting revine în concert la Bucureşti, cu live bandşi orchestră simfonică, pe 6 iunie, în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului"Symphonicity", informează organizatorul evenimentului, Emagic. Turneul"Symphonicity" îl prezintă pe Sting într-o serie de concerte inedite,în cadrul cărora artistul interpretează cele mai cunoscute hituri din carierasa, într-o nouă versiune, acestea fiind reorchestrate pentru aranjamentsimfonic. Concertul de la Bucureşti, din data de 6 iunie, va fi organizat deEmagic. Biletele pentru acest eveniment vor fi disponibile începând de vineri,la mai multe categorii de preţ: 395 de lei, 295 de lei, 195 de lei şi 135 lei.

Deasemenea, cântăreaţa columbianăShakira, celebră pentru hituri precum "Whenever, Wherever", "LaTortura" sau "Hips Don't Lie", concertează, pe 7 mai, laBucureşti, în cadrul turneului mondial “The Sun Comes Out”, informeazăorganizatorul, Emagic. După concertul susţinut în 2006 la Timişoara, înfaţa a peste 20.000 de spectatori, anul acesta, Shakiraconcertează din nou în România, dar de această dată în Bucureşti, în PiaţaConstituţiei, pe 7 mai.

Biletelevor fi puse în vânzare vineri. Există patru categorii de preţ, în funcţie dedistanţa faţă de scenă: Golden VIP (cu loc pe scaun) - 380 de lei, Tribuna VIP- 280 de lei, Gazon A - 180 de lei şi Gazon B - 120 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image