2018-10-23 19:57


CRACIUN ALTFEL, primul eveniment în exil marca Nottara

 |  14:30
CRACIUN ALTFEL, primul eveniment în exil marca Nottara

Pe 21 decembrie, la ora 19:30, la sediul ARCUB din str. Batiștei, nr.41, Teatrul Nottara și Asociația SmartArt vă propune să petreceți din nou împreună un Crăciun cu totul altfel.

“Bunăoară, călătorind în timp… undeva, cândva… mai precis în epoca interbelică. Soliștii Mădălina Constantin, Iordache Basalic și Andrei Lazăr vor reînvia împreuna cu pianistul Alexandru Burcă lumea plină de șarm a Marelui și Micului Paris de odinioară. Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine, Grupul vocal PNEVMA li se vor alătura pentru a desăvârși atmosfera de sărbătoare cu colinde românești și internaționale, unele în interpretări inedite, altele chiar în premieră. Regizorul spectacolului, Alin Horia Mânzat, vă promite că în această incursiune în timp vă veți lepăda de toată grija cea lumească și veți experimenta o mie și una de emoții într-o singură seară”, descriu organizatorii pe pagina oficială a Teatrului Nottara.

Asociația SmartArt invită publicul la dans cu balerinii, respectiv trupa ALL’S BALLET, coordonați de coregrafa Beatrice Șerbănescu, pentru a intra cu toții in atmosfera sărbătorilor de iarnă în ritmul bucuriei.

”Vă așteptăm la ARCUB pentru a reinventa atmosfera Micului Paris în care se perinda Zaraza lui Cristian Vasile. Familia Nottara, o familie unită de Crăciun! Biletele sunt disponibile şi online, pe www.eventim.ro si www.ove.ro”, au mai precizat organizatorii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-23

TAGURI: craciun altfel, eveniment, teatrul nottara, arcub, batistei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...