2019-05-22 18:02


CRBL își expune colecția de Kendama la mall. Printre cele 500 de jucării, are și singura Kendama din aur din lume

 |  12:58
CRBL își expune colecția de Kendama la mall. Printre cele 500 de jucării, are și singura Kendama din aur din lume

În perioada 19 martie - 5 aprilie, Mega Mall va fi locul de întâlnire al celor mai mari pasionați de Kendama din capitală. Nivelul 1 al mall-ului va găzdui o colecție impresionantă de jucării Kendama, cu peste 500 de exponate. Piesa de rezistență a colecției este o kendama de aur, unică în lume, pentru realizarea căreia au fost necesare 43g aur de 18 karate și a cărei valoare ajunge la 5.000 euro. Posesorul acestei colecții este CRBL, cunoscut pentru pasiunea lui pentru jocul japonez.

“Sunt mândru să văd cum a evoluat fenomenul Kendama în România și să fac parte din una dintre cele mai dezvoltate comunități din Europa. Cele 500 de modele Kendama sunt rezultatul a nouă ani de pasiune și de colecționat. Sunt mare fan Kendama și particip mereu cu entuziasm la orice fel de eveniment pe această temă, fie că e vorba de concursuri, expoziții sau tabere dedicate jucătorilor. Expoziția de la Mega Mall este o ocazie foarte bună pentru pasionații de Kendama să înțeleagă diferențele funcționale dintre modele, dar și să afle cele mai noi scheme.“ a declarat CRBL.

Există o sumedenie de trucuri pe care jucătorii le pot face, iar precizia execuției depinde foarte mult de caracteristicile Kendamei: material, formă, dimensiune, greutate. Cei care nu știau asta până acum, vor avea ocazia să vadă personal varietatea de modele.

Cei care vor să se implice și mai mult în sportul preferat pot să se înscrie la cea mai cool competiție de Kendama, care va avea loc sâmbătă, 24 martie, la Mega Mall. Concursul Kendama - 7 to smoke se va desfășura în 3 etape, între orele 17:00 și 20:00, iar în decursul acestor etape, participanții vor trebui să execute cât mai bine schemele propuse de CRBL. Tot el va fi cel care va alege campionul la Kendama al Mega Mall. Pe lângă acest titlu onorific, campionul va pleca acasă cu marele premiu: 7 produse Kendama Sweets.

Viitorii concurenți trebuie să știe că participarea se face cu kendama proprie, iar concursul este de tip battle of ken. Mecanismul competiției este explicat de CRBL pe Youtube, aici. Înscrierile se pot face doar în ziua evenimentului, în intervalul 15:00-17:00. Pentru validarea înscrierii participanții trebuie să completeze formularul de înscriere, care va fi însoțit de formularul de consimțământ al părintelui/ tutorelui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-17

TAGURI: crbl, kendama, mega mall, kendama din aur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG