2018-12-15 22:44


Cultura, interzisă la Cluj de „persoane binevoitoare”

 |  14:34
Cultura, interzisă la Cluj de „persoane binevoitoare”

Mai multi organizatori de evenimente din Cluj au semnalat faptul ca o firma concurenta a lipit pe afisele lor stradale stickere cu inscriptia „ANULAT”, dorind sa sugereze ca respectivele concerte/spectacole/piese de teatru nu vor mai avea loc!

Conform unui comunicat de presa, un singur eveniment a scapat de aceasta actiune, printre cele vizate aflandu-se si concertul tenorului Jose Carreras, de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015.

„Din pacate, din disperarea unor organizatori de a castiga bani, s-a ajuns in situatia de a incalca drepturile oamenilor la o informare corecta. E mai simplu sa pui ANULAT pe alte afise decat sa faci o campanie corecta de promovare a evenimentului tau. Noi, cei de la PROJECT EVENTS nu o sa ne promovam niciodata evenimentele incercand sa sabotam colegii de breasla. Concertul celebrului tenor Jose Carreras va avea loc la data si ora stabilite: 29 Noiembrie 2015, ora 19.00!”, a spus Sorin Sararu, de la Project Events.

Concertul de la Cluj-Napoca va fi o premiera pentru marele tenor, acesta fiind primul concert sustinut de artist la Cluj-Napoca! Evenimentul poarta numele „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si face parte din turneul mondial al artistului, numit „A Life In Music”.

Cei ce doresc sa il asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre isi pot achizitiona bilete de la Sala Polivalenta, de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, BILETMASTER.ro sau EVENTIM.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: cultura, interzisa la cluj, persoane binevoitoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...