2019-02-21 07:58


Cum a fost la REVELIONUL ARTIȘTILOR

 |  16:38
Cum a fost la REVELIONUL ARTIȘTILOR

Ajuns la cea de-a cincea editie, Revelionul Artistilor a reunit, sambata seara, artisti renumiti din toate genurile muzicale, de la Ileana Sipoteanu si Saveta Bogdan, pana popularii de la Haiducii, trupa country Marian Filip Band si rockerii de la Conexiuni.

Show-ul a fost deschis de trupa The Groovy Bastards, care a adus pe scenă piese antrenante, cântate de artiști talentați. A urmat Aurel Moga, care a cântat melodii binecunoscute, fredonate de publicul prezent în Berăria H.

Potrivit Agerpres, doamna muzicii folk Maria Gheorghiu a interpretat, alături de talentatul Radu Grațianu, melodii sensibile la care spectatorii au cântat cu ea refrene binecunoscute — ''Punți înghețate'', ''Curcubeu'' sau ''Fluturi''.

Au urcat apoi pe scenă membrii Marius Dobra Band, urmați de trupa Superchill, care a făcut show cu dans, muzică și lumini, în ritmuri latino sau dance si Mike Godoroja & The Blue Spirit.

Ileana Sipoteanu a transmis emotie nostalgicilor, iar Marian Filip Band a creat un moment aparte, cântând nu doar ritmuri country, așa cum obișnuia, ci a trecut și în zona rock, abordând o piesă din repertoriul trupei Queen — ''Crazy Little Thing Called Love''.

Trupa Conexiuni (Florian Stoica — voce, Victor Solomon ''Solo'' — chitară, Gabi Isac — bass și Victor Lenghel — tobe) a readus pe scenă piese ca ''Lumea marionetelor'', ''Tu'', ''Viață de rocker'', ''Mai rămâi puțin'', cântate împreună cu publicul.

Acordurile populare au fost asigurate de Haiducii si Saveta Bogdan, iar trupa Barock a readus în atenția publicului piese ca ''Un rebel oarecare'', ''Motoreta'', ''Regrete'', ''Te mai iubesc'', ''Nori de hârtie'' sau ''Anxietate''.

foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-15

Mai multe imagini:
Cum a fost la REVELIONUL ARTIȘTILOR
zoom
Cum a fost la REVELIONUL ARTIȘTILOR
zoom

TAGURI: revelion artisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...