2018-11-16 20:24


Damian Drăghici&Brothers CONCERTEAZĂ la Teatrul Național. Cât costă BILETELE

 |  12:11
Damian Drăghici&Brothers CONCERTEAZĂ la Teatrul Național. Cât costă BILETELE

Trupa Damian Drăghici & Brothers concertează luni, de la ora 20.00, la Teatrul Național București. Printre invitații speciali la acest eveniment se numără Feli, Florin Chilian, Sore și surpriza serii — Nelu Vlad (Azur).

Spectatorii vor avea ocazia să asculte live cele mai cunoscute piese ale trupei, de la înființare și până la cel mai recent album, "Gypsy Rock". Din setup-ul concertului nu vor lipsi hit-uri precum "Trandafire", "Domnișoară, Domnișoară (În stație la Lizeanu)", "Se mărită Mona mea", "Cenușăreaso" sau "Saraiman".

"Damian & Brothers a fost și este proiectul meu de suflet, întoarcerea mea la rădăcini! Veniturile realizate din acest concert vor fi donate, ca de fiecare dată, proiectului caritabil 'Din suflet pentru suflete', desfășurat de Fundația Bright Light în fiecare an", a declarat liderul trupei, Damian Drăghici, citat în comunicat.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 90 și 190 de lei, sunt disponibile în rețeaua Eventim. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 19,00.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: damian draghici brothers, teatrul national, bilete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/55136147.Semnați,oameni buni!Să ne unim în rugăciune să reușească Gabriela Firea să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...