2018-05-24 20:50


Dean Bowman, invitatul special al evenimentului BLUES, GOLF and POLO Varsity 2017

 |  10:20
Dean Bowman, invitatul special al evenimentului BLUES, GOLF and POLO Varsity 2017

The Address Business organizează evenimentul Blues, Golf and Polo Varsity care va avea loc la Selas Golf & Polo Club, din comuna Gorgota, sat Potigrafu, județul Prahova, pe 12 și 13 august 2017, oferind participanților ocazia să afle ce include termenul de varsity pe un teren de golf, sub soarele verii, în tropotul cailor și în ritmuri de blues.

"Într-un loc plăcut, natural, firesc, inventat pentru oameni, numit Selas Club de Golf și Polo, undeva în apropierea Republicii de la Ploiești a lui Caragiale, am zis că este indicat să se audă numai muzică bună pentru urechi ascultatoare și care știu să apecieze, să se facă ceva sport, altul decat fenomenul social numit fotbal sau decat comportamentul animalic denumit MMA, să se mănânce ca la începuturile lumii: pe câmp, după muncă, sau, în plină distracție, pe iarba verde de acasă. Și, citind noi pe internet, despre sporturi celebre și nobile jucate pe Terra, am zăbovit tot asupra unor sporturi cu mingea, mică în toate alegerile, că, ne este clar tuturor, asta atrage privirile, naște competiția și crează emoții.

Așa că am ales cel mai faimos joc, jocul de golf, cel mai practicat sport de pe Pământ ca număr de jucători legitimați, și printre cele mai vechi de când știm ce înseamnă ăla sport și ne dăm mari că-l practicăm. Apoi am pus ochii pe cel mai tare game, dintotdeauna, pe care initiații îl numesc de polo, dar care, ca să nu facem confuzii inutile precizăm că este varianta care se joacă pe cai, este foarte periculos si îl practică numai barbații care au curaj și mâna dreaptă abilă și puternică pentru că stânga este inutilă în acest context. Ultimul ales este tot un sport de modă veche, însă care la noi e pe un trend ascendent: tenisul de câmp.”, sustin organizatorii evenimentului.

"Prima editie are loc pe 12 si 13 august 2017 si este dinamita care deschide un drum nou în mintile românilor. Este drumul pe care timpul liber este pretuit cum trebuie, cu placere, cu bucurie, cu satisfactii. Vrem sa se spuna, peste vremuri, ca odata, pe 12 august 2017, în comuna Gorgota, sat Potigrafu, a început o traditie pe care toti cei care o stiu, doresc sa o pastreze în viata lor.

Pe vremurile acelea lumea se înghesuia în Mall-uri, era dependenta de smartphone-uri si  retele sociale, si nimic nu prevestea timpuri mai bune. Dar într-un colt de lume de lânga Ploiesti, oamenii au descoperit ca unele chestii nu se schimba fundamental de la facerea lumii. Acestea sunt natura, muzica autentica, mâncarea buna, bautura în cantitati normale, râsul din suflet.

Dar ce definesc toate la un loc? Simplu: omul.

Asa ca va asteptam cu drag la Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition, sa aflati ce include termenul de Varsity pe un teren de golf, sub soarele verii, în tropotul cailor si în ritmuri de blues. Totul live.", asigura organizatorii evenimentul Blues, Golf and Polo Varsity.

Vor cânta trupe de blues din România (Soul Serenade, Marcian Petrescu Band, Cyfer, Club Des Belugas) precum și invitatul special, direct din America, Dean Bowman, una dintre cele mai bune voci ale genului și din toată industria muzicală.

Dean Bowman a făcut parte peste 10 ani din trupa Screaming Headless Torsos și a fost numit de critică „un poet al tonalităților, cu o tehnică desăvârșită, un adevărat star”. Caracterizat drept un cântăreț de jazz cu suflet de rocker, vine la Blues, Golf & Polo Varsity să ne cânte muzică autentică din America sfârșitului de secol 19, care a influențat toate genurile muzicale actuale.

Selas Golf & Polo Club

Situat în comuna Gorgota, sat Potigrafu, la 20 km de Ploiesti pe DN1 spre Bucuresti. Intrarea din DN1.

Selas Golf & Polo Club inseamna:

* gazon si corturi

* hotel cu 10 camere

* club, bar si terasa, salon

* teren profesionist de golf

* teren profesionist de polo

* teren de tenis de câmp pe zgura

Suprafata: 150 000 mp de teren, amenajat cu :

* gazon si corturi

* hotel cu 10 camere

* club, bar si terasa, salon

* teren profesionist de golf

* teren profesionist de polo

* teren de tenis de câmp pe zgura

În cadrul evenimentului va funciona si o alee comerciala cu produse precum cafea artizanala, vinuri, beri speciale, dulciuri bio, îmbracaminte si alte produse din materiale naturale. Aleea va fi vizibila din orice punct din locaie, va functiona la standarde de magazin si va fi un punct de atractie pentru participanti între meciurile zilei, muzica si party.

 

PARTICIPA

* cele mai bune si apreciate trupe de blues din România

* invitat special, direct din America, Dean Bowman

* jucatori amatori si profesionisti de golf

* amatori de tenis

* mass media

* 350 invitati

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

SÂMBATA 12 AUGUST

8:00 – PRIMIREA INVITAŽILOR S’I A SPORTIVILOR

8:30 – S’EDINTŽA TEHNICA CU JUCATORII DE GOLF

9:00 – TURNEU DE GOLF AMATORI. CUPA FORTUNA 2017 (18 HOLES)

12:30 /13:00 – PAUZA DE CAFEA

13:00 /14:00 – TURNEU DE TENIS

14:00 /15:30 – MUZICA DE PIAN /SAXOFON SAU CVARTET

15:30 /16:00 – PREGATIRI PENTRU MECIUL DE POLO

’SEDINTŽA FOTO

16:00 /17:00 – DESFASURAREA MECIULUI DE POLO PE CAI

17:00 /18:00 – PREMIEREA & PUNCH & BUFET DESCHIS

18:00 / MIEZUL NOPŽII – CONCERT BLUES CU:

SOUL SERENADE

MARCIAN PETRESCU BAND

CYFER

DEAN BOWMAN FT. MIDNIGHT SUN.

 

DUMINICA 13 AUGUST

8:00 – 12:30 – TURNEU DE GOLF PENTRU PROFESIONI’STI

12:30 – PREMIERE TURNEU GOLF

14:00 – BUFET DESCHIS S’I MUZICA

CONCERT : PANIC DEPRESSION

15:30 – LA FINALUL CONCERTULUI PANIC DEPRESSION VA AS’TEAPTA UN EVENIMENT SURPRIZA

17:00 – RECEPTŽIA DE FINAL

* PE TOT PARCURSUL CELOR DOUA ZILE, TOTI CEI CARE VIN LA EVENIMENT SI NU SUNT IMPLICATI ÎN COMPETITIE, SUNT ATEPTATI LA ORICE ORA, DAR NUMAI PE BAZA INVITATIILOR.

** PE ÎNTREAGA DURATA A AMBELOR ZILE VA EXISTA UN BUFET DESCHIS, PUNCH SI SE VOR PREGATI PREPARATE DE PICNIC.

ENTERTAINMENT

Soul Serenade

Un trio de blues acustic care ofera un amestec unic de chitara slide, vocal, mandolina, armonica si tamburina. Ei va vor purta de pe strazile aglomerate ale orasului Chicago spre drumurile prafuite din sud.

 

Marcian Petrescu Band

Au cântat alaturi de nume celebre ale bluesului mondial precum „Sugar Blue” sau „Charlie Musselwhite”.

Albume : „Dependent de blues” (2007), „ Povestile Bluesului” (2009), „desCANTECE DE BLUES” (2012).

Cyfer

Cyfer (pe numele sau adevarat Adrian-Calin Urcanu) este un chitarist si cântare român.

Este cunoscut ca lider al trupei de blues rock Cyfer’s Sin, grup pe care l-a fondat în 2005. A fost membru în trupa Trenul de Noapte si este îndrumator de chitara în Bucuresti. Cyfer’s Sin este un trio de rock format de Cyfer împreuna cu Doru Diaconu si Alex Lambrino. Formatia este un adevarat jam-band, unele piese fiind combinate cu lungi improvizatii de blues, funk, jazz sau psihedelic.

Club Des Belugas

Nominalizari: Premiul Juno pentru Traditional Jazz Album Of The Year

Case de discuri: Justin Time Records,

Linus Entertainment, & more.

Cântece

Hip Hip Chin Chin

Minority Tunes· 2003

Straight To Memphis

Forward · 2012

Tarrango

Apricoo Soul · 2006

Dean Bowman & The Midnight Sun

Dean Bowman, este una dintre cele mai bune voci ale genului si din toata industria muzicala.

Panic Depression

Formatia este alcatuita pentru un alt proiect muzical blues, dintr-o parte a componentilor trupei Midnight Sun.

Amplasata direct pe iarba, de pe scena nu vor lipsi cele mai celebre orgi construite vreodata, Hammond A100-B3, fabricate în anii 1951-1970, autentice, dar si celebrele amplificatoare Fender Super Reverb si Marshall, de pe vremea lui Jimi Hendrix si când Eric Clapton era tânar si rebel.

Nicaieri sunetul anilor ‘60 nu poate fi mai autentic.

Lampile fac legea!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-11

TAGURI: blues, golf, polo, varsity, the address business, comuna gorgota, dean bowman

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova