2019-05-21 15:56


DECIZIE fără precedent. PRO TV închide emisia tuturor STAȚIILOR locale din țară

 |  17:07
DECIZIE fără precedent. PRO TV închide emisia tuturor STAȚIILOR locale din țară

Pro TV a decis să închidă emisia tuturor stațiilor locale pe care le avea în țară, 12 la număr. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, operatorii de cablu au fost deja anunțați.

Practic, stațiile locale Pro TV nu vor mai avea semnal propriu de la 1 aprilie, fix de la miezul nopții. Care sunt stațiile locale care nu vor mai avea emisie proprie: Pro TV Alba Iulia, Pro TV Arad, Pro TV Brașov, Pro TV Cluj Napoca, Pro TV Constanța, Pro TV Galați, Pro TV Iași, Pro TV Oradea, Pro TV Pitești, Pro TV Sibiu, Pro TV Timișoara, Pro TV Târgu Mureș

În urma acestei măsuri, Pro TV va avea un singur semnal, de la București (via satelit sau via fibră optică).

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au declarat că este vorba de un proces prin care "vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile Pro TV. Este o decizie de business".

Pro TV a menționat totuși că, deși stațiile locale nu vor mai avea semnal propriu, "echipele locale de știri își vor continua activitatea". Să vedem cât timp și în ce componență. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-28

TAGURI: pro tv, inchidere, statii locale, decizie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
28 Mar 2018

destul de probabil ca motivatia este politica, banuiesc ca unele statii regionale, nu cantau odele in tonul potrivit...cu aceasta ocazie se fac cernerile de rigoare si peste cateva luni- LA CEREREA TELESPECTATORILOR, altfel cum!!!- se revine la acelasi format, insa cu "oameni noi"...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Mar 2018

spalarea de creiere costa bani...si mafiotii au fugit cu banii in tot felul de locuri
Random imageUltimele stiri


STARBAG