2018-11-17 05:26


“Despicable Me 2” interzis în China

 |  15:31
“Despicable Me 2”  interzis în China

Animaţia "Despicable Me 2", produs de studiourile Universal, nu va putea fi lansat în cinematografele din China continentală.

Decizia oficialilor chinezi se înscrie în încercările oficialilor din această ţară de a diminua entuziasmul populaţiei pentru animaţiile de import, informează hollywoodreporter.com.

Un purtător de cuvânt al studiourilor Universal a confirmat faptul că filmul nu va putea fi lansat în China continentală. În mod similar, primul film din această franciză, lansat în 2010, nu a primit acordul pentru a fi difuzat în China.

" Despicable Me 2", lansat cu mare succes în Hong Kong, unde a încasat deja 3,2 milioane de dolari din vânzările de bilete, este unul dintre cele mai aşteptate filme în China continentală.

Marţi, Beijing Youth Daily, publicaţia Ligii Tineretului Comunist, a publicat un articol în care remarca succesul pe care filmul l-a avut în Statele Unite ale Americii, afirmând, totodată, că există "speranţe" ca lungmetrajul să fie lansat şi în China.

În cazul în care decizia oficialillor va rămâne neschimbată, "Despicable Me 2" va deveni cel mai recent film de animaţie de la Hollywood care nu a putut fi lansat în China, transmite Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-25

GALERIE MEDIA


TAGURI: despicable, me, 2 interzis, china, animatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...