2019-01-22 15:17


Despicable Me 2 se menţine pe prima poziţie în box office-ul american. VIDEO

 |  13:49
Despicable Me 2 se menţine pe prima poziţie în box office-ul american. VIDEO

Filmul de animaţie Despicable Me 2 se menţine pe primul loc în box office-ul american, al doilea weekend consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

Animaţia "Despicable Me 2", realizată integral în Franţa, pentru studiourile Universal, a obţinut încasări de 44,7 milioane de dolari săptămâna trecută în Statele Unite şi Canada. Beneficiind de o lansare anticipată, cu o zi înainte de sărbătoarea naţională a americanilor, celebrată pe 4 iulie, această peliculă a generat până în prezent încasări de peste 180 milioane de dolari.

Pe locul al doilea a debutat filmul de comedie "Grown Ups 2". Comedia cu Adam Sandler, Steve Buscemi, Salma Hayek şi Taylor Lautner, a obţinut încasări de 42,5 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii.

"Pacific Rim", un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 38,3 milioane de dolari. Superproducţia prezintă lupta titanică dintre roboţi uriaşi manevraţi de oameni şi monştrii extratereştri ieşiţi din fundul oceanului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15
Citeste si:
SUA: Animaţia "Despicable Me 2", pe primul loc în box office
„Americanul” George Clooney, lider în box office
„Inception”, lider în Box Office în America de Nord

TAGURI: despicable, me, box, office, american, pozitie, prima, film
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...