2018-11-19 07:29


Din 11 noiembrie, Meryl Streep este „Florence Foster Jenkins”

 |  15:05
Din 11 noiembrie, Meryl Streep este „Florence Foster Jenkins”

Cu Meryl Streep şi Hugh Grant în rolurile principale, filmul „Florence” prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, a cărei singur scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră. Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtăşească opinia.

Partenerul şi managerul ei Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevăr şi de ridicol. Întreaga şaradă este pe cale să se destrame în momentul în care Florence decide să organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall.

„Am o amintire vagă din primul meu an la facultatea de actorie, când studenții ascultau și dădeau mai departe o înregistrare cu Florence cântând. Stephen [Frears] m-a sunat și mi-a zis: Am un rol pentru tine, e cea mai netalentată soprană din lume, iar eu am fost încântată. Adevărata Florence Foster Jenkins a fost suprema doamnă de societate. Pe atunci, profesiile nu erau accesibile femeilor, așa că doamnele înstărite făceau munci caritabile pentru a se menține ocupate. Florence a fost o adevărată protectoare a artei în New York și așa a reușit să urce treptele sociale. A făcut în așa fel încât viața muzicală a orașului să nu se piardă – a sprijinit financiar concerte la Carnegie Hall, răspândind peste tot banii pe care-i moștenise de la soțul și de la tatăl ei”, povestește actrița americană Meryl Streep.

O poveste excepţională plină de emoţie, umor şi muzică, drama „Florence” este distribuită de Freeman Entertainment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-06

Mai multe imagini:
Din 11 noiembrie, Meryl Streep este „Florence Foster Jenkins”
zoom
Din 11 noiembrie, Meryl Streep este „Florence Foster Jenkins”
zoom

TAGURI: 11 noiembrie, meryl streep, florence foster jenkins
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...