2018-12-15 11:30


Disney Beauty and the Beast, o carte de povești ce prinde viață în fața publicului

 |  19:05
Disney Beauty and the Beast, o carte de povești ce prinde viață în fața publicului

“A fost odată ca niciodată…”. Cu toată strălucirea celor cinci cuvinte magice, musicalul “Disney Beauty and the Beast” deschide luna spectacolelor de Sărbători la București, între 4 şi 6 decembrie. Datorită costumelor splendide şi decorurilor fastuoase, spectacolul arată ca o carte de povești ce prinde viață în fața publicului.

Turneul “Disney Beauty and the Beast” călătorește cu propria sală de bal portabilă, parte din castelul

magic al Bestiei (West Wing) care cântărește aproape o tonă. De-a lungul celor două ore și jumătate de spectacol, scena extinsă, de peste 300 mp, trece prin metamorfoze majore. Producția folosește peste 150 de elemente de recuzită, 580 articole vestimentare, inclusiv piese din costumele originale de pe Broadway, plus 81 de peruci. 20 de camioane sunt necesare pentru a transporta toate echipamentele de la Ankara la București. Cele patru reprezentații de la Romexpo se vor juca în limba engleză cu subtitrare în limba română, astfel încât să nu se piardă nimic din strălucirea interpretativă, anunţă organizatorii. În general, un designer de costume lucrează cam un an pentru o premieră pe Broadway,

admite designerul Ann Hould – Ward. În 1994 însă, atunci când s-a lansat musicalul Disney Beauty and the Beast, dat fiind că era debutul absolut al Disney pe Broadway, Hould – Ward a avut la dispoziție un an și jumătate. Rezultatul este una dintre cele mai frapante parade văzute vreodată pe Broadway, care i-au adus premiul Tony în anul respectiv. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări. Biletele, cu prețuri între 84 și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, se pot cumpăra prin rețeaua Eventim. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: Disney Beauty and the Beast, spectacol, romexpo, decembrie, bilete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...