2019-02-22 02:39


DISTRIBUȚIA filmului «Coborâm la prima», inspirat de tragedia COLECTIV

 |  12:08
DISTRIBUȚIA filmului «Coborâm la prima», inspirat de tragedia COLECTIV

„Coborâm la prima“, debutul în lungmetraj al lui Tedy Necula, îi are în rolurile principale pe Constantin Cotimanis, Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Victoria Cociaş, Emilian Oprea, Constantin Drăgănescu, Ela Ionescu, Dan Murzea şi Iulia Dumitru. Filmul spune povestea unor călători blocaţi pentru câteva ore într-un vagon de metrou, în a doua zi după incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia 64 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Nevoiţi să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între staţii, călătorii încep să se descopere, să înlăture judecăţile şi prejudecăţile pe care le au faţă de cei cu care, din întâmplare, sunt alături în vagon. „Coborâm la prima“ este descris de către creatori ca o poveste inspiraţională despre natura umană şi despre comportamentul în situaţii de criză, dar şi despre cum poţi descoperi cu adevărat pe cineva dacă ai timp să-l asculţi.

 „Este o poveste pe care o trăim în fiecare zi, suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume – unii lângă alţii, împreună –, iar dacă ne deschidem vedem că avem ce împărtăşi. Nu e un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii“, a declarat regizorul Tedy Necula, potrivit adevarul.ro.

foto: Adevarul.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-27

TAGURI: distributie, film, colectiv, coboram la prima, regizor, actori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...