2019-01-18 07:40


«Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald» la HISTORY. Când poate fi urmărit serialul

 |  17:10
«Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald» la HISTORY. Când poate fi urmărit serialul

HISTORY® transmite în premieră serialul “Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald” care prezintă noi dovezi despre implicarea lui Lee Harvey Oswald în uciderea lui John F. Kennedy. Structurat în 8 episoade, serialul va fi difuzat din 20 iunie, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

Docu-seria urmăreşte investigaţia realizată de fostul agent FBI, Bob Baer, şi ex-locotenentul Adam Bercovici din cadrul Poliţiei din Los Angeles pe mai mult de 2 milioane de documente guvernamentale declasificate care oferă noi informaţii despre activitatea lui Oswald în săptămânile, lunile şi anii dinainte de asasinarea preşedintelui american. 

Lucrând alături de experți de elită în investigații și utilizând algoritmi de analiză de ultimă generaţie,  Baer și echipa sa călătoresc în Moscova, Mexico City, New Orleans, Miami și Dallas, pentru a urmări fiecare pistă și a reface pașii lui Oswald în vederea separării teoriilor conspirative de fapte. În timp ce se află pe teren în Mexic, aceştia descoperă noi indicii care sugerează o posibilă legătură între Oswald și KGB. Documentele declasificate dezvăluie că Oswald s-a întâlnit cu dușmanii războiului rece din Statele Unite, atât în Rusia, cât și în Cuba, cu doar opt săptămâni înainte de asasinarea lui JFK.

În urma descoperirii unor noi informaţii, ancheta lui Baer duce la identificarea unui fost agent KGB și a altor martori oculari care vorbesc în exclusivitate despre întâlnirea lor cu Oswald cu doar câteva săptămâni înainte de schimbarea cursului istoriei americane. Printre dovezile cele mai convingătoare se numără documentele de poliție care îl leagă pe Oswald de o “casă sigură”, suspectă din Dallas, unde acesta ar fi putut să se ascundă după asasinat. Vor putea Baer și echipa lui să dovedească teoria lor revoluționară și să stabilească în sfârşit ceea ce l-a împins pe Lee Harvey Oswald să îl omoare pe președintele John F. Kennedy? Rămâne ca telespectatorii să descopere rezultatele acestei anchete în urma fiecărui episod transmis în premieră de HISTORY în România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-23

TAGURI: Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald, history, serial
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Iun 2017

JFK a fost impuscat de la mai putin de 1metru distanta in cap de soferul limuzinei prezidentiale agent Secret Service numele Bill Greer cu o arma silentioasa ascunsa in maneca...dupa ce acesta a inceput sa dea interviuri presei a murit si el "intamplator"...terminati dracului cu Oswald ca asasinul a si recunoscut crima,erau un grup intreg asazisii "instalatori-plummers" care au dus si la scandalul "watergate" cu presedintele NIXON,condusi de Howard Hunt,complicitate la varf cu vicepresedintele Lyndon B Johnson uite si video aici https://www.youtube.com/watch?v=uFAZ8DmcQLg
ANONIM
28 Iun 2017

Romania ARE TOT SOIUL DE mime , Beyoncé de Caransebes(?), Gina Pistol, etc., unde este Oswaldul romanesc???!!!
Random imageUltimele stiri

loading...